Hírlevél archívum

Biztonságos oldószer kezelés

Biztonságos oldószer-és hulladékoldószer kezelés

Az  által gyártott biztosnági kupakok megfelelnek a modern laboratóriumi előírásoknak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, melyek ellenállnak a vegyianyagoknak. Változatos alkalmazási lehetőségeket kínál. Használatukkal egészségesebb munkakörnyezetet teremthet.

Smart Waste Caps
Kezelje biztonságosan a hulladék oldószereket! A csatlakozóknak köszönhetően egyszerre több készülékből is elvezethető az oldószer, a szénszűrős patron semlegesíti a káros anyagokat. A különböző csatlakozókkal és adapterekkel mindenki összeállíthatja a számára ideális rendszert.

Safety funnels
A tölcsérek megkönnyítik az oldószerek egyik tárolóból a másikba történő öntését, s anyagának köszönhetően nem lép reakcióba vele (mint például egy háztartási tölcsér esetében). A golyós lezárószelepes tölcsér lehetővé teszi az oldószer gyors betöltését; fröccsenésgátló rendszerrel.

Smart Healthy Caps
Az eluens üvegből könnyen és biztonságosan vezethető az oldószer a készülékbe, a középső rész 360º-ban forgatható, mely megkönnyíti a telepítést, és több kimenet esetén sem gubancolódnak össze a csövek. Minden kupakot egy standard levegőztető szeleppel valamint egy univerzális kapilláris csatlakozóval (1/8″ – 1/16″ külső átmérőjű csőhöz) szállítunk.

Retention trays & cans
Kármentesítő tálcák és kannák hulladék oldószerkezeléshez.

« Tekintse meg katalógusunkat!

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu