Thermo Scientific

Több, mint 40 éve az egyik legnagyobb európai gyártó: Klasszikus, valamint a legújabb fejlesztésű töltetekből gyártott kolonnák széles választékát kínálja. Tekintse meg népszerű oszlopait!

Bio LC oszlopok és kiegészítők

Proteinek, peptidek, oligonukleotidok és más biomolekulák analíziséhez

Kiválasztási útmutató Bio LC oszlopokhoz

Analyte Mode of Analysis Recommended Column
Monoclonal
antibodies and
Proteins
Size Exclusion Biobasic SEC
Ion Exchange MAbPac SEC-1
BioBasic AX
ProPac SCX-10, WCX-10, SAX-10, WAX-10, SCX-20
MAbPac SCX-10, MAbPac SCX-10 RS
ProSwift IEX
Reversed Phase BioBasic 18, 8, 4
Acclaim 300 C18
Accucore 150-C18, 150-C4
ProSwift RP
Hydrophobic Interaction ProPac HIC-10
Affinity MAbPac Protein A
ProPac IMAC-10
ProSwift ConA-1S
Peptides Proteomics Acclaim PepMap
PepSwift
EASY-Spray Columns
Analytical EASY-Spray Columns
BioBasic 18, 8, 4
Acclaim 300
Preparative BioBasic
Amino Acids
(derivatized)
Ion Exchange AminoPac PA10
Reversed phase Hypersil GOLD
Amino Acids
(underivatized)
Ion Exchange AminoPac PA10
Reversed phase Hypercarb
Nucleotides Anion Exchange BioBasic AX
Polar retention Hypercarb
Oligonucleotides Ion Exchange BioBasic AX
DNAPac PA100, PA200, PA200 RS
DNASwift
Carbohydrates Ligand Exchange HyperREZ XP
Ion Exchange CarboPac
Mixed Mode GlycanPac AXH-1
HILIC Acclaim HILIC
Hypersil GOLD HILIC
Syncronis HILIC
Accucore 150-Amide-HILIC
Polar retention Hypercarb

Kiválasztási útmutató Bio LC oszlopokhoz

Analyte Mode of Analysis Recommended Column
Monoclonal antibodies and Proteins Size Exclusion Biobasic SEC
Monoclonal antibodies and Proteins Ion Exchange MAbPac SEC-1
Monoclonal antibodies and Proteins Ion Exchange BioBasic AX
Monoclonal antibodies and Proteins Ion Exchange ProPac SCX-10, WCX-10, SAX-10, WAX-10, SCX-20
Monoclonal antibodies and Proteins Ion Exchange MAbPac SCX-10, MAbPac SCX-10 RS
Monoclonal antibodies and Proteins Ion Exchange ProSwift IEX
Monoclonal antibodies and Proteins Reversed Phase BioBasic 18, 8, 4
Monoclonal antibodies and Proteins Reversed Phase Acclaim 300 C18
Monoclonal antibodies and Proteins Reversed Phase Accucore 150-C18, 150-C4
Monoclonal antibodies and Proteins Reversed Phase ProSwift RP
Monoclonal antibodies and Proteins Hydrophobic Interaction ProPac HIC-10
Monoclonal antibodies and Proteins Affinity MAbPac Protein A
Monoclonal antibodies and Proteins Affinity ProPac IMAC-10
Monoclonal antibodies and Proteins Affinity ProSwift ConA-1S
Peptides Proteomics Acclaim PepMap
Peptides Proteomics PepSwift
Peptides Proteomics EASY-Spray Columns
Peptides Analytical EASY-Spray Columns
Peptides Analytical BioBasic 18, 8, 4
Peptides Analytical Acclaim 300
Peptides Preparative BioBasic
Amino Acids (derivatized) Ion Exchange AminoPac PA10
Amino Acids (derivatized) Reversed phase Hypersil GOLD
Amino Acids (underivatized) Ion Exchange AminoPac PA10
Amino Acids (underivatized) Reversed phase Hypercarb
Nucleotides Anion Exchange BioBasic AX
Nucleotides Polar retention Hypercarb
Oligonucleotides Ion Exchange BioBasic AX
Oligonucleotides Ion Exchange DNAPac PA100, PA200, PA200 RS
Oligonucleotides Ion Exchange DNASwift
Carbohydrates Ligand Exchange HyperREZ XP
Carbohydrates Ion Exchange CarboPac
Carbohydrates Mixed Mode GlycanPac AXH-1
Carbohydrates HILIC Acclaim HILIC
Carbohydrates HILIC Hypersil GOLD HILIC
Carbohydrates HILIC Syncronis HILIC
Carbohydrates HILIC Accucore 150-Amide-HILIC
Carbohydrates Polar retention Hypercarb

ProPac™

ProPac SAX-10

ProPac WAX-10, SAX-10

A gyenge és erős anioncserélő nagy felbontást és hatékonyságot nyújt protein variánsok elválasztásánál. A ProPac WAX-10 kolonna tercier amin, míg a ProPac SAX-10 kvaterner amin funkciós csoportokat tartalmaz.

ProPac HIC-10

Hidrofób kölcsönhatás kromatográfiás kolonnák a proteinek és peptidek nagy hatékonyságú elválasztására. A proteineket denaturálódás nélkül választhatjuk el, nagy protein terhelhetőség mellett (5µm ultratiszta szférikus 300Å pórusú szilikagél alapú).

ProPac IMAC-10

A ProPac IMAC-10 egy nagy felbontású analitikai és szemipreparatív kolonna, amelyet proteinek és peptidek immobilizált fém-affinitás kromatográfiás elválasztására alkalmaznak (10μm, nem porózus polimer gyöngyök hidrofil réteggel borítva, poly(IDA) láncokkal).

ProPac WCX-10, SCX-10

A ProPac WCX-10, SCX-10 nem porózus részecskék elválasztják az izoformokat, amelyek csak egy töltéssel rendelkező gyökben különböznek. Egy hidrofil réteg megakadályozza a másodlagos kölcsönhatásokat és a kationcserélő felület pH-alapú szelektivitás kontrollt és gyors tömeg transzfert és közepes kapacitást biztosít a nagy hatékonyságú elválasztáshoz.

ProPac Elite WCX

A ProPac Elite WCX a ProPac WCX-10 új generációja. A gyenge kationcserélő (WCX) kolonnát terápiás protein töltési variáns (többek közt mAb, ADC és bioszimilárisok) LC/UV vagy MS karakterizálására fejlesztették. Az egyedi kolonna és az 5µm szemcseméret kiváló felbontást nyújt só gradiens vagy pH gradiens elválasztáshoz.

ProSwift™

ProSwift WAX-1S, SAX-1S, WCX-1S, SCX-1S

Ezek a monolit ioncserélő kolonnák a nem porózus töltetek nagy felbontását és a porózus töltetek nagy kapacitását nyújtják. Kiváló az elválasztás gyors gradiensek, alacsony és magas áramlási sebességek esetén, így növelhető a produktivitás. Ezek a tartós és robusztus kolonnák stabilitást és reprodukálhatóságot biztosítanak több száz futás után is.

ProSwift RP

Ezek a fordított fázisú monolit kolonnák a nem porózus analitikai töltetek kiváló felbontóképességét gyorsabb elválasztással együtt nyújtják. A ProSwift polimer monolit kolonnák PEEK™ hardverben hosszú kolonna élettartamot és kiváló reprodukálhatóságot érnek el többszáz futás után is, széles pH stabilitással rendelkeznek (1M NaOH).

ProSwift Con A

A nagy kapacitású és ligand sűrűségű monolit kolonnával a minták hatékony dúsítása és akár 2mg glikoprotein tisztítása is elérhető. A nagy csúcs hatékonyság keskeny, éles csúcsokat ad, ami alacsony elúciós térfogatban nagyobb koncentrációjú terméket ad. A HPLC rendszerekben való használatra tervezték, így a ProSwift ConA-1S LC kolonna sok előnnyel rendelkezik a sztenderd manuális módszerekhez képest.

MAbPac™

MAbPac HIC-10

Monoklonális antitestek (mAbs) és hasonló biológiai anyagok hidrofób kölcsönhatás által való elválasztására tervezték, a Thermo Scientific™ MAbPac™ HIC-10 LC nagy felbontású szilika kolonna. A MAbPac HIC-10 egyedi kémiája nagy felbontást, kiváló biokompatibilitást, és a kapható HIC kolonnáltól eltérő szelektivitást biztosít.

DNAPac RP

Kiváló fordított fázisú elválasztásokat kapunk oligonukleotidokra a Thermo Scientific™ DNAPac™ RP HPLC kolonnáival. Egyedi kémiájával oligonukleotidok és kétszálas DNS/RNS fragmensek LC-UV és LC-MS analízisére tervezték. A kolonna kiváló teljesítményt nyújt széles PH-, hőmérséklet- és mozgó fázis összetétel tartományban, ezenkívül a nagy pórusméret miatt kiváló elválasztást nyújt nagy, kétszálas nukleinsavakra egészen 10k bázispár méretig.

MAbPac Protein A

Futtasson gyors, pontos titer analízist monoklonális antitestekre (mAbs) begyűjtött sejt kultúrákban a  Thermo Scientific™ MAbPac™ Protein A LC  kolonnáival. Ez a kolonna nagy minta áteresztőséget, pontos analízist biztosít alacsony nyomás és magas hatékonyság mellett. Egyedi kialakítása egyszerűvé és gyorssá teszi a felvitel, megkötés, elúció és gyűjtés automatizálását biokompatibilis rendszerek alkalmazásával. Ezt a nem porózus polimer gyanta hidrofób divinilbenzol maggal és hidrofil felülettel affinitás elválasztásra optimalizálva robusztussá és reprodukálhatóvá teszi ezt a kolonnát.

MAbPac SEC

A Thermo Scientific™ MAbPac™ SEC-1  méretkizárásos kromatográfiás kolonnáját nagy felbontású mAb analízisnél(monomerek, aggregátok, Fab és Fc fragmentek proteolízisből) használják. Ezek a méretkizárésos (SEC) kolonnák nem denaturáló környezetben is, magas és alacsony sótartalmú és illékony eluensek esetén is.

MAbPac SCX-10

Az egyedi nem porózus töltet elválasztja a mAb  variánsokat, amelyek csak nagyon kicsit különböznek egymástól (akár egy töltéssel rendelkező gyök). A hidrofil  réteg körülveszi a részecskéket és kizárja a gyantával való hidrofób kölcsönhatást. A szabadalmazott kationcserélő felület pH szelektivitás kontroll mellett nagy felbontást ad.

CX-1 PH Buffers

Egyszerű optimalizálni, könnyen automatizálható – ezek a pufferek a legtöbb monoklonális antitest(mAb) bioterápiás gyóyyszer HPLC elválasztásához alkalmazhatók. A CX-1 pH Gradiens pufferek használatra készek a meglévő HPLC kolonnákhoz, nem kell mobil fázist készíteni. A CX-1 pufferek használatával időt, módszerfejlesztést takarítunk meg, a módszer átadást megkönnyítik a mAb töltési variánsok széles körére.

Peptidek

Acclaim 300

Nagy felbontású peptid térképezés érhető el a Thermo Scientific™ Acclaim™ 300 C18 LC kolonnákkal. A 3µm ultratiszta szilika részecskékkel gyors, nagy felbontású elválasztást kapunk. Az 5µm töltetekkel összehasonlítva rövidebb kolonnán gyorsabb elválasztást kapunk.

Accucore 150-C18

Az Accucore 150-C18 kolonnát peptidek elválasztására tervezték. A kisebb csúcsszélesség miatt nagyobb a csúcs kapacitása, mint a <2μm nagy pórusú teljesen porózus C18 töltetnek. Az Accucore 150-C18 kolonna kiválóan reprodukálható retenciós időket ad.

Acclaim Vanquish

A Thermo Scientific™ Accucore™ Vanquish™ UHPLC kolonnákat a Vanquish UHPLC rendszerhez tervezték. Jobb szelektivitást és a kisebb 1,5µm részecskék miatti nagyobb kromatográfiás hatékonyságot kapunk.

Accucore Vanquish C18+

Válassza a Thermo Scientific™ Accucore™ Vanquish™ C18+ kiváló hatékonyságú, 1.5 µm héjszerkezetes töltetű UHPLC kolonnáit a Thermo Scientific™ Vanquish™ UHPLC rendszerhez. A <2μm új generációs héjszerkezetes kolonna esetében a nagyon rövid diffúziós utak extrém hatékony elválasztásokat eredményeznek.

Acclaim PepMap

A Thermo Scientific™ Acclaim™ PepMap™ 100 C18 LC kolonnák nagy felbontású analízist adnak tripszines, természetes, és szintetikus peptidekre. Ezeket a kolonnákat gyakran használják LC-MS/MS peptid térképezésre fehérje azonosítás, biomarker felfedezés céljából. Nagy terhelhetőségük következtében az Acclaim PepMap 100 C18 kolonnák különösen alkalmasak kis mennyiségű peptidek analízisére komplex mátrixokból. Ezen C18 kolonnák többsége előre fel van szerelve Thermo Scientific™ nanoViper™ Fingertight Fittingekkel a könnyű beszerelés érdekében. Hagyományos méretekben is kapható.

Acclaim PepMap

BioBasic C18, C8, C4, AX, CX

A Thermo Scientific™ BioBasic™ kolonnákat peptidek, proteinek és más biomolekulák elválasztására tervezték.

Acclaim PepMap

EASY-Spray

Robusztus nano és kapilláris LC-MS a Thermo Scientific™ EASY-Spray™ LC kolonnáival. Az integrált column/emitter kialakítás kiküszöböli a holttérfogat lehetőségét, a hőmérséklet szabályozható  a maximális teljesítmény és megbízhatóság érdekében. Szigorúan tesztelik, hogy biztosítsák a legjobb minőséget, ezeket a kolonnákat a egyszerű használatra tervezték.

Glikánok

GlycanPac AXH-1

A Thermo Scientific™ GlycanPac™ AXH-1 LC kolonnákat a biomolekulákban lévő töltéssel rendelkező és nem rendelkező glikánok mennyiségi, minőségi és szerkezeti karakterizálására használják. Ezzel a nagy teljesítményű szilika alapú HPLC kolonnával a glikánok egyidejűleg töltés, méret és polaritás alapján választhatók el. Nagy felbontású és gyors analízist végezhetünk a jelzett vagy natív biológiailag fontos glikánok esetében LC-fluoreszcens és LC- MS módszerekkel.

BioBasic C18, C8, C4, AX, CX

A piacvezető, nagy felbontású Thermo Scientific™ GlycanPac™ AXR-1 LC  kolonnát a jelzett vagy natív glikánok szerkezeti karakterizálására és mennyiségi meghatározására használhatjuk. Ez a nagy teljesítményű szilika alapú HPLC kolonna a mixed-mode elválasztást végzünk töltés, izomer struktúra és méret szerint. A GlycanPac AXR-1 kolonna többféle HPLC és UHPLC formátumban kapható és kompatibilis a fluoreszens és MS detektálással.

Nuklein savak

DNASwift

A DNASwift egy különleges porózus polimer monolit funkcionalizált latex nanogyöngyökkel borítva, oligonukleotid elválasztásokra. A monolit egy polimer henger összekapcsolódó átfolyási csatornákkal gyors anyag transzfer, alacsony nyomásesés, nagyon nagy kapacitás és kifinomult szelektivitás kontroll jellemzi.

DNAPac RP

A Thermo Scientific™ DNAPac™ RP HPLC kolonnákkal kiváló fordított fázisú oligonukleotid elválasztásokat kapunk. Oligonukleotidok és kétszálas DNS/RNS fragmensek LC-UV vagy LC-MS elválasztására tervezték. A kolonna széles pH, hőmérséklet tartományban és mobil fázis összetétel esetén is kiváló teljesítményt nyújt. Továbbá nahy pórusmérete miatt kiváló elválasztást ad nagy kétszálas nukleinsavakra 10k bázispár méretig.

DNASwift purification of RNA linkage isomer Dio-11. 325–525 mM NaCl in 10 CV, pH 7, 30 °C, 1.5 mL/min, 125 µg sample

DNAPac PA100

A DNAPac PA100 egy nagy felbontású anioncserélő kolonna. Stabil a denaturáló körülmények közt, robusztus, megbízható, méretnövelhető. A DNAPac PA100 egy 13µm nem porózus héjszerkezetes töltet, gyanta felületére kötött kvaterner amin funkciós Thermo Scientific™ Dionex™ MicroBeads™ gyöngyökkel. A gyors anyag transzport miatt ezzel a töltettel nagyon nagy felbontású oligonukleotid elválasztást kapunk.

DNAPac PA200

A DNAPac PA200 oszlopokat héjszerkezetű anioncserés töltettel töltik, amely egy nem porózus 8µm polimer alapra kötött kvaterner amin funkciós Dionex MicroBeads gyöngyökből áll. A gyors anyagtranszport miatt nagy felbontású oligonukleotid elválasztásokat kapunk.

LC oszlopok és kiegészítők

UHPLC, HPLC és Preparatív HPLC

Accucore™

Accucore Vanquish

Erőteljes elválasztás.

Accucore RP-MS

MS detektáláshoz optimalizálták, kiváló csúcsalak, a gyorsaság és a hatékonyság jellemzi.

Accucore C18

Optimális visszatartás az apoláros vegyületekre, hidrofób kölcsönhatás, az analitok széles körét elválasztja.

Accucore C8

Alacsonyabb hidrofób retenció, mint a C18esetében. Alacsony szintű másodlagos kölcsönhatás, mérsékelten poláros vegyületekhez ajánlott.

Accucore aQ

Polárosan endcappelt C18 fázis poláros vegyületek visszatartására és elválasztására. Ideális az erősen vizes mozgó fázisokhoz.

Accucore Biphenyl

Ezek a kolonnák egyedi szelektivitással rendelkeznek aromás és mérsékelten poláros vegyületekre.

Accucore Polar Premium

Robusztus C18 fázis beépített amid csoporttal, szelektivitása eltérő a hagyományos C18 fázisokhoz képest. Széles pH tartományban stabil, kompatibilis a 100% vizes eluensekkel.

Accucore Phenyl-Hexyl

Mixed-mode szelektivitás az aromás és mérsékelten poláros vegyületekre, erős pi-pi kölcsönhatás az aromás vegyületekkel, mérsékelt hidrofobicitás.

Accucore Phenyl-X

Egyedi fordított fázis, alak szelektivitás, növelt szelektivitás aromás vegyületekre. Kompatibilis erősen vizes eluensekkel, robusztus, nagy hatékonyságú, alacsony kolonna bleed.

Accucore PFP

A C18-tól eltérő szelektivitású, extra visszatartás a halogénezett vegyületekre. Egyedi szelektivitással rendelkezik a nem halogénezett vegyületekre.

 

Accucore C30

Ideális hidrofób, hosszú alkil lánccal rendelkező vegyületekre, jó alak szelektivitással rendelkezik a szerkezetileg rokon izomerekre, kiváló víztűrés.

Accucore HILIC

Megnövelt visszatartás a poláros és hidrofil vegyületekre, alternatív szelektivitás a C18-hoz képest származékképzés vagy ionpár reagens nélkül.

Accucore Urea-HILIC

Hidrofil állófázis, egyedi szelektivitású más HILIC fázisokhoz képest, alacsony ioncserés aktivitás.

Accucore XL C18

Optimális visszatartás az apoláros vegyületekre, hidrofób kölcsönhatás, az analitok széles körét elválasztja.

Acclaim™

Acclaim 120 C18

Nagy teljesítményű fordított fázisú kolonnák a reprodukálható eredményekért.

Acclaim 120 C8

Nagy teljesítményű fordított fázisú kolonnák közepes hidrofób retencióval.

Acclaim Phenyl-1

Egyedi fordított fázisú kolonnák erős aromás szelektivitással.

Acclaim C30

Kolonnák szerkezetileg hasonló izomerek elválasztására.

Acclaim PolarAdvantage

Poláros beépített csoportot tartalmazó fordított fázisú kolonnák egyedi szelektivitással.

Acclaim PolarAdvantage II

Kiegészítő szelektivitás a C18 fázishoz képest. Poláros beépített csoportot tartalmaz a nagyobb hidrolitikus stabilitás érdekében.

Acclaim HILIC-10

Egyedi szelektivitás hidrofil molekulákra.

Acclaim Mixed-Mode HILIC-1

Fordított fázisú és HILIC módban történő elválasztásokra tervezték.

Acclaim Mixed-Mode WAX-1

Anionos molekulák elválasztására, multimód retenciós mechanizmus: fordított fázis, gyenge anioncsere és HILIC.

Acclaim Mixed-Mode WCX-1

Bázikus molekulák elválasztására, szabályozható szelektivitás kontroll.

Acclaim Size Exclusion Chromatography (SEC)

Nagy teljesítményú SEC kolonnák vízoldható polimerekhez.

Acclaim AmG C18

Aminoglikozid antibiotikumok robusztus és reprodukálható fordított fázisú elválasztására tervezték.

Acclaim Trinity P1

Kevert elválasztási mód: fordított fázisú, anioncserés és kationcserés funkcionalitás.

Acclaim Trinity P2

Kevert elválasztási mód: HILIC, anioncserés és kationcserés funkcionalitás.

Acclaim Organic Acid

Hidrofil szerves savak analízisére optimalizálták.

Acclaim Surfactant

Kiváló feljesítményt nyújt a felületaktív anyagok elválasztásánál.

Acclaim Surfactant Plus

A felületaktív anyagok nagyobb érzékenységű detektálása esetén javasolt.

Acclaim Explosives E2

A legjobb megoldás robbanóanyagok analízisénél (EPA Method 8330).

Acclaim Trinity Q1

Diquat és paraquat nyomelemzéséhez.

Acclaim Carbamate

Az US EPA Method 531.2-ben megnevezett karbamát peszticidek alapvonalon történő elválasztására tervezték.

Acclaim Carbonyl C18

A szilika alapú fordított fázisú kolonnát kifejezetten aldehidek és ketonok DNPH származékainak elválasztására tervezték.

Syncronis™

Syncronis C18

Nagy tisztaságú, nagy felületű szilika, magas borítottság, kétszeres endcap, bázikus komponensekkel szemben inert.

Syncronis C8

A kisebb hidrofób kölcsönhatás lehetővé teszi, hogy a vegyületek gyorsabban eluálódjanak az oszlopról. Alacsonyabb hidrofobicitású analitokhoz ajánlott, vagy amikor kevésbé hidrofób fázisra van szükség az optimális retencióhoz.

Syncronis aQ

A poláros encapped Syncronis aQ kolonna szabályozott kölcsönhatási mechanizmusa a poláros analitok elválasztására.

Syncronis Phenyl

Alternatív szelektivitása van a Syncronis C18 hoz képest, különösen alkalmas aromás vegyületek elválasztására.

Syncronis Amino

Sokoldalú aminopropil fázis kiváló kromatográfiás tulajdonságokkal négy elválasztási módban: Gyenge anioncsere, fordított fázis, normál fázis és HILIC.

Syncronis Silica

A mérsékelten poláros szerves vegyületek normál fázisú kromatográfiájának hatékony eszköze.

Syncronis HILIC

Poláros és hidrofil analitok visszatartására.

OmniPac™

A Thermo Scientific™ OmniPac™ latex alapú kolonna. Mindkét PAX kolonna kb. 40μeq per kolonna ioncserélő kapacitással rendelkezik, a PCX kolonnák megközelítőleg 120μeq per kolonna kapacitásúak. A PAX-500 és a PCX-500 kolonnákkal az elválasztás mind ioncserés, mind fordított fázisú mechanizmus alapján történik, mivel a PAX-100 és a PCX-100 kolonnákhoz képest jóval nagyobb fordított fázisú kapacitással rendelkeznek.

Hypercarb™

Nehéz elválasztásokra ajánljuk az egyedi Thermo Scientific™ Hypercarb™ preparatív HPLC oszlopot, amely 100% prózus grafitizált szén a megnövelt elválasztási képességek érdekében mind normál, mind fordított fázisú elválasztásoknál. A Hypercarb oszlopok kiválóan visszatartják a poláros vegyületeket, elválasztják a szerkezetileg közel álló vegyületeket. a teljes pH tartományban stabilak. A magas hőmérsékletet és nyomást is jól tűrik.

A Hypercarb oszloppal kiváló csúcsalakkal stabilan mérhető az akrilamid. Ez a kiváló teljesítménye több, különféle mátrixból előkészített mintából már ezernél biztosan több injektálás után sem változott.

Wessling Hungary Kft.

Hypersil GOLD™

Hypersil GOLD

Encapped, ultratiszta szilika alapú kolonnák kivételes csúcsalakkal és felbontással HPLC (UHPLC) és LC-MS alkalmazásokra.

Hypersil GOLD C8

Alacsonyabb hidrofobicitású analitokhoz ajánlott, vagy amikor kevésbé hidrofób fázisra van szükség az optimális retencióhoz.

Hypersil GOLD C4

Kevésbé hidrofób, mint a C18, vagy C8, nagyon hidrofób analitokhoz ajánlott.

Hypersil GOLD aQ

Poláros endcapped C18 fázis a poláros analitok elválasztására. 100% vizes eluensben is stabil.

Hypersil GOLD PFP

A fluor atomok a fenil gyűrű körül növelik a pi-pi kölcsönhatást az aromás molekulákkal. Extra visszatartás a halogénezett vegyületekre. Egyedi szelektivitással rendelkezik a nem halogénezett vegyületekre.

Hypersil GOLD Phenyl

4 szénatomos linkert tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a fenil gyűrűt jól elérjék az aromás molekulák.

Hypersil GOLD CN

Normál és fordított fázisú elválasztásokra alkalmas.

Hypersil GOLD Amino

Nagy teljesítményű aminopropil fázis, kiváló tulajdonságokkal három módban: gyenge anioncsere, fordított fázis és normál fázis.

Hypersil GOLD AX

Polimer amin ligandum a nagy tisztaságú bázis dezaktivált szilikához kötve.

Hypersil GOLD SAX

Nagyon stabil kvaterner amin erős anioncserélő kolonna vizes és alacsony pH-jú mozgó fázisokhoz.

Hypersil GOLD Silica

Származékolatlan nagy tisztaságú bázis dezaktivált szilika töltet, a Hypersil Gold oszlopcsalád alap szilikája.

Hypersil GOLD HILIC

Visszatartja és elválasztja a fordított fázisban problémás poláros vegyületeket.

HyperREZ™XP

Polimer alapú kolonnák szénhidrát analízishez (cukrok, szerves savak, alkoholok). Hatékony és reprodukálható monodiszperz részecskék. Hosszú kolonna élettartam még alacsony pH-n és magas hőmérsékleten is.

Hypersil BDS és klasszikus oszlopok

A rendkívül megbízható robusztus kolonnák garantálják az azonos eredményeket időről időre, kolonnáról kolonnára, széles állófázis választékkal a különböző alkalmazásokra.

 • EHypersil BDS
 • EHypersil ODS
 • EHypersil ODS-2
 • EHypersil MOS (C8)
 • EHypersil MOS-2 (C8)
 • EHypersil SAS (C1)
 • EHypersil Phenyl
 • EHypersil Phenyl-2
 • EHypersil CPS
 • EHypersil CPS-2
 • EHypersil APS-2
 • EHypersil Silica
 • EHypersil SAX
 • EHypersil Green PAH
 • EIonPac NS1 and NS2

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu