Rólunk

Cégünket 2014-ben alapítottuk, újragondolva egy több évtizedes vállalkozást. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a kromatográfiás laborok kiszolgálásában. Szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, segítve őket az optimális módszer kidolgozásában, megoldásokat kínálunk problémáikra. Ügymenetünket a hatékonyság és rugalmasság jellemzi, célunk vevőink elégedettsége, hosszútávú partneri viszony kialakítása.

Környezetvédelmi felelősséget vállalunk, célunk, hogy munkánkat fenntartható módon végezzük, környezetünket minél kevésbé terheljük. Hisszük, hogy az apró lépések is számítanak: pl. a csomagolóanyagok újrafelhasználásása vagy a nyomtatott papír mennyiségének csökkentése (2019 októbertől e-mailben küldjük számlánkat.)

Beszállítóink kiválasztásakor elsődleges szempont, hogy magas minőséget képviseljenek termékeik, megfelelő ár-érték arányban. Fontos, hogy szállításban is megbízhatóak legyenek, valamint garanciát vállaljanak.

Gyógyszer,- élelmiszer,- környezetvédelmi és bioanalitikai területen kínálunk többek közt: GC, SPE, királis, preparatív, core-shell, HILIC oszlopokat, tölteteket és kiegészítőket;  fecskendő- és membránszűrőket, fiolákat, kupakokat, detektorlámpákat, minősített referencia anyagokat, laborbiztonsági felszereléseket, stb.

Munkatársaink

Benke Judit

Benke Judit

Ügyvezető - Technikai segítségnyújtás

Eiben Edit

Eiben Edit

Ügyvezető - Pénzügy

Farkas Veronika

Farkas Veronika

Marketing asszisztens

Beszállítóink

A teljesség igénye nélkül

Szállításban partnerünk

 segítségével a 

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu