Hírlevél archívum

Dr. Maisch preparatív HPLC II.

Válassza a feladathoz illő legjobb megoldást!

Ismerje meg Dr. Maisch preparatív HPLC technológiáját!

M O D C O L   –   S P R I N G ™

A Spring® kolonna egyedülálló, szabadalmazott belső technológiája lehetővé teszi, hogy a DAC külső töltő készüléktől függetlenül fennmaradjon. A DAC kiküszöböli a holttérfogat létrejöttét, növeli a csúcsszimmetriát, a kolonna élettartamát, a reprodukálhatóságot és a hatékonyságot. A Reprosil®-el illetve Reprospher®-el töltött Spring® kolonnák hatékony tisztítási megoldást nyújtanak.

  • Hosszú élettartam
  • Flexibilis konstrukció
  • Gazdaságos használat
  • Oszlop (újra) töltési lehetőség

Elérhető méretek (ID): 25mm; 50mm; 60mm; 70mm; 101mm; 150mm

M U L T I P A C K E R ™

Akár Vydac vagy Reprosil (vagy más) töltetet használunk, a MultiPacker® töltőállomás és a Spring® kolonnák együttes használata kiváló teljesítményt, termelékenységet és biztonságot nyújt.
Más rendszerekhez képest a kolonnát el lehet távolítani a MultiPacker® töltőállomásból, miközben a DAC (Dynamic Axial Compression) mechanizmus megmarad az oszlopban. Ez nagy rugalmasságot biztosít a kolonna kezelésében, valamint több oszlopot is meg lehet tölteni egy MultiPacker® töltőállomással.

A hidraulikus töltési mechanizmus szinte pulzálásmentes működésű, így a törékeny, érzékeny töltetekhez is alkalmas. Mivel a rendszer nem elektromos árammal működik, sok illékony oldószerrel, illetve veszélyes környezetben is biztonságos a használata. A MultiPacker® töltőállomás számos biztonsági funkcióval rendelkezik, hogy biztonságos legyen a házon belüli töltési folyamat.

További részletekért látogasson el honlapunkra!

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu