Hírlevél archívum

Környezetvédelmi monitoring vizsgálatok

Az AttractSPE®Disk jól teljesít a környezetvédelmi „monitoring” vizsgálatoknál

Új publikáció az AttractSPE®Disks HLB és SDB-RPS passzív mintavételezőről

A Német Szövetségi Hidrológiai intézet (BfG), a Német Környezetvédelmi Ügynökség (UBA) és a Svájci Alkalmazott Ökotoxikológiai Központ tudósai publikáltak egy értékelést az AttractSPE®Disks HLB és SDB-RPS teljesítményéről, valamint egy összehasonlítást a 3M Empore™ SDB-RPS diskekkel (melynek gyártása 2018-ban megszűnt).

Ezekben a passzív mintavételi kísérletekben széles logKow tartományban állítottak össze peszticideket. A kísérletek azt mutatták, hogy az AttractSPE®Disks SDB-RPS kiváló alternatíva a 3M Empore™SDB-RPS disk helyettesítésére.

Az AttractSPE® Disks HLB-t is megvizsgálták hasonló körülmények közt és jobb eredményt értek el vele, mint az SDB-RPS disk esetében, nagyobb mennyiségű peszticid felvételével. Az AttractSPE® Disks HLB-t úgy tervezték, hogy a szennyezők minél nagyobb tartományát felvegye vízből.

Kitűnő visszatartó képessége miatt az AttractSPE® Disks HLB robusztus, könnyen kezelhető még azután is, hogy több hétig tartózkodik a vízben. Ez teszi a vízből történő maradékanalízis legmegbízhatóbb, nélkülözhetetlen eszközévé.

A publikácóról több információt itt olvashat. 

További információ a termékekről és módszerfejlesztő csomagról »

Kérjen ajánlatot!
info@bioszeparacio.hu

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu