AFFINISEP

Az AFFINISEP egy magas szintű technológiát alkalmazó francia cég, innovatív kiteket gyárt az analitikai kémia, radiokémia és a diagnosztika számára. Megoldási lehetőségeket kínálnak az analitikai és kutató laboratóriumoknak élelmiszer minőség-és biztonság, mezőgazdasági termékek ellenőrzésének területén, a víz, talaj élelmiszer-, gyógyszer-, vegyipari és kőolajipari termékek minőségének monitorozásában.

Megfelelő SPE oszlop kiválasztása

SPE

AFFINIMIP®

Szelektív SPE oszlopok MIP (Molecularly Imprinted Polymers) fázisokkal, ami a szelektivitás szempontjából az immunaffinitás kolonnák előnyeit, az ár és robusztusság szempontjából a polimer SPE oszlopok tulajdonságait nyújtja.

A MIP fázisok alak memóriával és a minta molekulának megfelelő funkciós csoportokkal rendelkeznek. Az AFFINISEP Imprinting eljárást alkalmazva tervezi ezeket az anyagokat úgy, hogy szelektíven felismerje a cél molekulát, még szerkezetileg és funkcionalitásában hasonló vegyületek jelenlétében is.

Az útmutató minden szükséges információt tartalmaz (többek közt a protokollt) az analízis sikeres végrehajtásához. Nincs szükség módszerfejlesztésre. A protokoll könnyű, egyszerű és gyors. A kromatográfiás analízis így gyors az analit és az AFFINIMIP® SPE közti affinitás következtében. A módszereket az analitot leggyakrabban tartalmazó mátrixok felhasználásával fejlesztették. A mátrixok nagyon különbözőek lehetnek, úgy, mint vizes- (élelmiszerek, takarmányok, biológiai mátrixok), teljesen szerves- (olaj), porszerű- (tejpor), vagy gabona magvak. Az AFFINIMIP® SPE lehet a megoldás, ha a mintaelőkészítés nagyon bonyolult, vagy nem ad megbízható eredményeket.

Az AFFINIMIP®SPE szelektivitásának köszönhetően szoros mosási lépéseket lehet alkalmazni az egyéb anyagok eltávolítására, így minimálisra csökkenthetjük a mátrix hatását. Csökkenti az ion-elnyomást.

Az AFFINIMIP® SPE protokoll három lépésből áll, minta felvitel, mosás és elúció.

Az AFFINIMIP® SPE megkönnyíti kis mennyiségű szennyezők extrakcióját komplex mátrixokból az élelmiszerbiztonság, környezetvédelem és gyógyszeripar területén. (Mikotoxinok, fenolok, endokrin rendszert károsító anyagok, drog maradékok, peszticidek, és egyéb alkalmazások.) Az SPE protokoll különböző bonyolult mátrixokra a használati útmutatóban megtalálható.

Mycotoxin

AFFINIMIP® SPE Patulin

Szelektív SPE oszlpok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a toxint HPLC analízis előtt, komplex mátrixokból, mint almalé, kompót, almapüré tartalmú bébiétel. Az FDA és az Európai Unió maximális koncentrációként almaléből 50μg/L -t és almapüréből 25μg/kg-ot javasol. Az Európai Unió tagállamai 10μg/kg felső határértéket határoztak meg mind az almalére, mind a szilárd alma termékekre (püré, kompót) (European Commission Regulation (EC) 1881/2006).

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő AFFINIMIP® Patulin kit-et, melyek az alábbiakból állnak:

 • ESPE
 • EHPLC oszlop
 • EPektináz oldat
 • EPatulin standard
Rendelési információk
Megnevezés, cartridge formátum, szorbens mennyisége Kiszerelés Termékkód
AFFINIMIP®SPE Patulin for apple juice or apple puree

Open cartridge 3mL 100mg

25 db/cs. FS102-02
50 db/cs. FS102-03
AFFINIMIP®SPE Patulin for dried apple, apple juice, apple puree, concentrate and thick fruit juice

Open cartridge 6mL 200mg

25 db/cs. FS102-02B-200mg
50 db/cs. FS102-03B-200mg
Pectinase enzymatic solution 50 mL REA-001-50mL
Kit Pectinase & AFFINIMIP®SPE Patulin for apple juice or apple puree
50mL Pectinase solution + open cartridges 3mL 100mg
25 db/cs. + 50mL FS102-02K
50 db/cs. + 50mL FS102-03K
Kit Pectinase & AFFINIMIP®SPE Patulin for dried apple, apple juice, apple puree, concentrate and thick fruit juice
50mL Pectinase solution + open cartridges 6mL 200mg
25 db/cs. + 50mL FS102-02KB-200mg
50 db/cs. + 50mL FS102-03KB-200mg
Patulin standard solution – 1mL -100µg/mL 1mL vial REA-PAT-1mL
HPLC column Silact™HPLC LC-Patulin 150x 2,1mm LC-pat-150.2.1
AFFINIMIP® SPE Patulin & HPLC column (3ml) 50 db/cs. SPE + 1db HPLC oszlop FS102-03KLC
(6ml) 50 db/cs. SPE + 1db HPLC oszlop FS102-03BKLC-200mg
AFFINIMIP® SPE Patulin, HPLC column & standard (3mL) 50db/cs. SPE + HPLC oszlop + standard FS102-03KLCS
AFFINIMIP® SPE Patulin, HPLC column, pectinase & standard (3mL) 50db/cs. SPE + HPLC oszlop + pectinase + standard FS102-03BKLCSP-200mg
Rendelési információk - speciális formátumok
Megnevezés, cartridge formátum Kiszerelés Termékkód
AFFINIMIP®SPE Patulin for Multipurpose sampler automate (GERSTEL)-3mL 50 db/cs. FS102-03-GERSTEL
AFFINIMIP®SPE Patulin for Multipurpose sampler automate (GERSTEL) -6mL 50 db/cs. FS102-03B-GERSTEL
AFFINIMIP®SPE Patulin for ASPEC automate (GILSON)-3mL 50 db/cs. FS102-03
AFFINIMIP®SPE Patulin for ASPEC automate (GILSON)-6mL 50 db/cs. FS102-03B-200mg

AFFINIMIP® SPE Deoxynivalenol

Szelektív SPE oszlopok Deoxynivalenol extrakciójára. Az (EC) N°1126/2007 rendelet meghatározza a maximum határértéket Deoxynivalenolra, pl.: 1750μg/kg kukoricára, 750μg/kg gabona lisztekre, 200μg/kg bébiételekre. Az FDA 1ppm határértéket állapított meg a vomitoxinra.

AFFINIMIP® SPE Zearalenone

Szelektív SPE oszlopok Zearalenone extrakciójára komplex mátrixokból, mint kukorica, gabona alapú bébiétek, rizs. Az (EC) N°1881/2006 rendelet meghatározza a Zearalenone maximális koncentrációját élelmiszerekben, ami 100μg/kg gabonafélékben, és 20μg/kg a kukorica alapú bébiételekben.

AFFINIMIP® SPE Ochratoxin A

Szelektív SPE oszlopok Ochratoxin A-ra, szelektíven tisztítják és koncentrálják a toxint HPLC analízis előtt, a különböző mátrixokból, mint búza, kukorica, bors, paprika, vörös- és fehér bor. Európában az (EC) N°1881/2006 rendelet meghatározza Ochratoxin A-ra a maximum határértéket élelmiszerekre: 5μg/kg gabonákban, 2ppb borban. Az (EC) N°105/2010 rendelet meghatározza a határértéket fűszerekre.

AFFINIMIP® SPE FumoZON

Olyan SPE oszlopok, amelyek szelektíven és szimultán lehet tisztítani és koncentrálni a Fumonizineket és a Zearalenone -t HPLC analízis előtt komplex mátrixokból, mint a kukorica és a gabona alapú bébiételek. Az (EC) N°1126/2007 rendelet 20μg/kg és 200μg/kg szinten határozza meg a maximális értékeket bébiételben Zearalenonra és Fumonizinekre vonatkozóan.

AFFINIMIP® SPE Multimyco LCMSMS

Multimikotoxin SPE oszlopok, amelyekkel szelektíven és szimultán lehet tisztítani és koncentrálni a fumonizineket, Aflatoxinokat, Ochratoxin A, T-2, HT-2, Zearalenont és Deoxynivalenolt LC-MS/MS analízis előtt komplex mátrixokból, mint a gabonák. Európában szabályozzák ezen mikotoxinok határértékét, azonkívül azonos mátrixokban fordulnak elő.

Endokrin

AFFINIMIP® SPE Estrogens

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a természetes és szintetikus ösztrogéneket további analízis előtt komplex mátrixokból, mint víz, plazma vagy szérum.

AFFINIMIP® SPE Phenolics

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a fenolos vegyületek széles tartományát további analízis előtt. A Fenolos vegyületek csoportja több száz vegyületet tartalmaz, melyekben legalább egy aromás gyűrű van egy hidroxil csoporttal. A fenolos vegyületek egy nagyon fontos vegyületcsoport, megtalálhatóak természetes vegyületként, pl. növényekben, vagy szintetikus termékekben.

AFFINIMIP® SPE Bisphenols

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a Biszfenolokat, mint pl. a Biszfenol A, és a nagyon hasonló szerkezetű vegyületeket analízis előtt. Az 2011/8/EU  2011 Január 28 EU rendelet 0.6 mg BPA/kg élelmiszer-ben határozta meg a specifikus határértéket. Ezen kívül a rendelet megtiltja a BPA használatát a cumisüvegek gyártásánál.

Rendelési információk
Termékszám Megnevezés Kiszerelés
FS106-03 Selective SPE cartridges for Bisphenol A and analogues 50db/cs - 3mL PP cartridges
FS106-03A Selective SPE cartridges for Bisphenol A and analogues 50db/cs - 1mL PP cartridges
FS106-03B Selective SPE cartridges for Bisphenol A and analogues 50db/cs - 6mL PP cartridges
FS106-03G Selective SPE cartridges for Bisphenol A and analogues 50db/cs - 6mL GLASS cartridges
FS106-1.96W Selective SPE cartridges for Bisphenol A and analogues 96 well plate - 1 unit
FS106-03B-GIL AFFINIMIP® SPE Bisphenols for Gilson automates 50db/cs - 6mL PP cartridges
FS106-04BTL Selective SPE cartridges for Bisphenol A and analogues 100db/cs - 6mL PP flangeless
FS106-04TL Selective SPE cartridges for Bisphenol A and analogues 100db/cs - 3mL PP flangeless

Antibiotikum, kábítószer maradvány

AFFINIMIP® SPE Amphetamines

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják az Amfetamin és Metamfetamin származékokat komplex mátrixokból, mint a szérum és a vizelet. A legtöbb európai országban tiltott az Amfetamin fogyasztása. A francia szabályozás a vérben 50ng/mL maximum értéket határozott meg autóvezetők esetében.

AFFINIMIP® SPE Phenolics

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a fenolos vegyületek széles tartományát további analízis előtt. A Fenolos vegyületek csoportja több száz vegyületet tartalmaz, melyekben legalább egy aromás gyűrű van egy hidroxil csoporttal. A fenolos vegyületek egy nagyon fontos vegyületcsoport, megtalálhatóak természetes vegyületként, pl. növényekben, vagy szintetikus vegyületekben.

AFFINIMIP® SPE Tamoxifen

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a Tamoxifent és metabolitjait biológiai mintákból, mint pl. vizelet (minta tisztítása és koncentrálása nyomnyi mennyiségeknél ). 2000 január óta a Tamoxifen (antiösztrogén molekula) felkerült a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tiltott anyagokat tartalmazó listájára. Ezen vegyületek jelenléte a vizeletben dopping vétséget jelent. Komplex minták, mint biológiai folyadékok analízis előtt mintaelőkészítést igényelnek.

AFFINIMIP® SPE Tetracyclines

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a Tetraciklineket komplex mátrixokból, mint a tej. Különböző nemzetközi egészségügyi szervezetek megállapították a tetraciklinek maximális értékét tejben. Világszerte ez az érték 100ppb.

AFFINIMIP® SPE Zeranol

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a Zeranolt (vagy α-Zearalanolt) és maradékait komplex mátrixokból, mint vizelet és hús. Használata sok országban tiltott (pl.EU rendelet 96/22/EC, és Kínában is)

AFFINIMIP® SPE Aminoglycosides ÚJ!

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják az aminoglikozidok molekulacsaládot. Poláris természetük miatt e vegyületek extrakciója és elemzése is kihívást jelent. A MIP-en alapuló szelektív SPE oszlopok számos aminoglikozid érzékeny, megbízható és robusztus elemzésére alkalmasak.
Egy jelentős mezőgazdasági-ipari csoporttal együttműködve fejlesztették ki, a megszűnt SupelMIP® Aminoglycosides helyettesítésére, ugyanazon protokoll megtartása mellett.

Vizsgált molekulák: Spectinomycin, Hygromycin B, Streptomycin, Dihydrostreptomycin, Amikacin, Kanamycin A, Paromomycin, Apramycin, Tobramycin, Sisomicin, Gentamicin C1, C1a, C2 and C2a, Neomycin B.

Példák tesztelt mátrixokra: tej, csirke, marhahús, méz, fehér csokoládé…

Elérhető formátumok: 3 ml-es vagy 6 ml-es SPE cartridge

 • EKiváló mintatisztítás, annak köszönhetően, hogy a mátrix interferenciák intenzívebb mosással eltávolíthatóak
 • EHasználatra kész és optimalizált extrakciós protokoll több összetett mátrixon kiértékelve
 • ELC-MS/MS analízis a derivatizáció megelőzésére
 • ESupelMIP® Aminoglycosides helyettesítésére
Rendelési információk
Termékszám Megnevezés Kiszerelés
FS124-03B Selective SPE cartridges for aminoglicosides 50db/cs - 6mL PP cartridges
FS124-03 Selective SPE cartridges for aminoglicosides 50db/cs - 3mL PP cartridges

Peszticid, herbicid

AFFINIMIP® SPE Glyphosate – AMPA

Az oszlopok lehetővé teszik a Glyphosate -nak [(N-phosphonomethyl)glycine] és fő metabolitjának (aminomethylphosphonic acid (AMPA)) extrakcióját. Mindkét molekulát nehéz meghatározni, mert mindkét molekula nagyon jól oldódik vízben, és nem oldódik szerves oldószerekben ezért a folyadék-folyadék extrakció problémát jelent.

AFFINIMIP® SPE Picolinic Herbicides

Szelektív SPE oszlopok Pikolinsav alapú herbicidek extrakciójára, mint Picloram, Aminopyralid és Clopyralid vízből vagy komposztból.

PAH

AFFINIMIP® SPE PAHs

– Poliaromás szénhidrogének extrakciója zsíros élelmiszerekből (pl. olaj)

A policiklusos aromás szénhidrogének (PAH-ok) a szerves vegyületek egy nagy csoportja, két vagy több összekapcsolódó (kondenzált) aromás gyűrűt tartalmaznak és rákkeltő hatásukról ismertek. Az emberek szervezetébe leginkább az élelmiszeren keresztül kerülbek be a PAH-ok. Mivel ezek a szennyezők nagyon jól oldódnak lipofil vegyületekben, az étolaj lényeges forrása lehet a PAH-oknak. 2011-ben az EU rendelet No 835/2011 javította a 1881/2006 szabályozást, és meghatározta a maximum értékeket az étolajban: 2 ng/g benzo[a]pyrene külön, és 10 ng/g benzo[a]pyrene, benzo[b]fluoranthene, chrysene és benzo[a]anthracene együttesen.

Előnyök

 • EHasználatra kész, és a zsíros mátrixok extrakciós módszereihez optimalizálták
 • ENagyon egyszerű protokoll
 • EMegfelel az Európai Bizottság rendeletének (EC)835/2011

Használati protokoll

 • EKondicionálás 3mL ciklohexán/etil-acetát (50/50 v/v) és 3mL ciklohexán
 • EVigyen fel 3mL minta oldatot (olaj felvéve kétszeres mennyiségű ciklohexánban)
 • EMosás 3mL ciklohexánnal
 • EElúció 3mL etil-acetáttal

4 szabályozott PAH mikroszennyező meghatározása: Benz[a]anthracene,   Benzo[a]pyrene, Chrysene és Benzo[b]fluoranthene  COLZA olajból. Ez az olaj gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, ezenkívül mintegy 30% többszörösen telítetlen zsírsavat tartalmaz. Az applikációban bemutatjuk a 4 PAH -ra vonatkozó magas visszanyeréseket.

4 szabályozott PAH mikroszennyező meghatározása: Benz[a]anthracene,   Benzo[a]pyrene, Chrysene és Benzo[b]fluoranthene  olíva olajból. Az olaj gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, és kevesebb, mint 10% többszörösen telítetlen zsírsavat tartalmaz.  Az applikációban bemutatjuk, hogy  a 4 PAH visszanyerése több, mint 80% egy egyszerű tisztítási folyamat után.

Biológiai applikációk

AFFINIMIP® SPE Catecholamines

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a katekolaminokat és amino metabolitjaikat komplex mátrixokból, mint plazma vagy szérum.

AFFINIMIP® SPE NNAL

 

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a NNAL (4-(methylnitrosamino)-1-(3-pyridyl)-1-butanol) -t komplex mátrixokból, mint pl. a vizelet. A NNAL az NNK (4-(methylnitrosamino)-1-(3-pyridyl)-1-butanone) metabolitja. Az NNK a dohányfüst egy komponense. A NNAL biomarkerként használható az NNK-nak való kitettség kimutatására aktív és passzív dohányosok körében.

AFFINIMIP® SPE Metanephrines

 

Szelektív SPE oszlopok, szelektíven tisztítják és koncentrálják a Metanefrineket komplex mátrixokból, mint plazma, vagy szérum. A szabad metanefrinek plazmából való meghatározása érzékeny teszt a Pheochromocytoma diagnózisában, és a páciensek állapotának követésében. A szabad metanefrinek nagyon kis koncentrációban vannak jelen ebben a kolmplex mátrixban, ezért a vegyület megbízható meghatározása analitikai kihívás.

SPE

AttractSPE™

Az AttractSPE™ polimer szorbenseket minta tisztításra, vegyületek komplex mátrixokból történő extrakciójára ajánlják. Az AttractSPE™ oszlopok előnyei a robusztusság, egyszerűsített módszer fejlesztés, széleskörű alkalmazhatóság, nem befolyásolja a kiszáradás. A vízzel nedvesíthető, optimalizált felület, a nagy fajlagos felület, és a pH stabilitás biztosítja a magas és reprodukálható visszanyerést az analitok széles körére.

Az AttractSPE™ a polimer SPE szorbensek legújabb generációjába tartozik. A keresztkötéses polimer részecskék különböző funkciós csoportokkal rendelkeznek. Ezek a fázisok a polimer előnyös tulajdonságaival rendelkeznek, mint robusztusság (oldószerekkel, pH-val, hőmérséklettel szemben), egyszerű módszerfejlesztés, széleskörű alkalmazhatóság, és hogy nem érzékenyek a kiszáradásra. A vízzel való nedvesíthetőség, a nagy fajlagos felület és pH stabilitás biztosítja a magas és reprodukálható visszanyeréseket az analitok széles tartományára. Nagy kapacitásuknak köszönhetően ugyanarra a feladatra kevesebb szorbens és kevesebb oldószer szükséges, mint a szilika alapú szorbensek esetében, így különösen alkalmas nyomelemzéshez és kis térfogatú minták esetében.

Polimer alapú

AttractSPE™ HLB

Töltés nélküli hidrofil és lipofil szorbens az analitok széles körének extrakciójára alkalmas (poláros, apoláros, semleges. savas, bázikus…)

Részecskeátmérő: 40µm, 80µm
Pórus méret: 70Å
Felület: 800 m²/g
Tárolás: szobahőmérséklet

AttractSPE™ WAX

Gyenge anioncserélő szorbens kevert retenciós mechanizmussal lép kölcsönhatásba az analitokkal (ioncsere a gyenge bázikus funkciós csoportokkal és fordított fázis). Különösen alkalmas erős savak extrakciójára.

Részecske átmérő: 40µm, 80µm
Pórus méret: 60Å
Felület: 650 m²/g
Ionkapacitás: 0.5 meq/g
Tárolás: szobahőmérséklet

AttractSPE™ WCX

Gyenge kationcserélő szorbens kevert retenciós mechanizmussal lép kölcsönhatásba az analitokkal (ioncsere a gyenge savas funkciós csoportokkal és fordított fázis). Különösen alkalmas erős bázisok és kvaterner aminok extrakciójára.

Részecske átmérő: 40µm, 80µm
Pórus méret: 70Å
Felület: 850 m²/g
Ionkapacitás: 0.77 meq/g
Tárolás: szobahőmérséklet

AttractSPE™ SAX

Erős anioncserélő szorbens kevert retenciós mechanizmussal lép kölcsönhatásba az analitokkal (ioncsere a gyenge bázikus funkciós csoportokkal és fordított fázis). Különösen alkalmas gyenge savak extrakciójára.

Részecske átmérő: 40µm, 80µm
Pórus méret: 60Å
Felület: 600 m²/g
Ionkapacitás: 0.3 meq/g
Tárolás: szobahőmérséklet

AttractSPE™ SCX

Erős kationcserélő szorbens kevert retenciós mechanizmussal lép kölcsönhatásba az analitokkal (ioncsere erős savas funkciós csoportokkal és fordított fázis). Különösen alkalmas gyenge bázisok extrakciójára.

Részecske átmérő: 40µm, 80µm
Pórus méret: 60Å
Felület: 600 m²/g
Ionkapacitás: 1 meq/g
Tárolás: szobahőmérséklet

AttractSPE™ DVB

Polisztirol-divinilbenzol kopolimer erős hidrofóbicitással, fordított fázisban használják. Különösen alkalmas hidrofób analitok extrakciójára.

Részecskeátmérő: 40µm, 80µm
Pórus méret: 60Å
Felület: 600 m²/g
Tárolás: szobahőmérséklet

AttractSPE™ IDA

Iminodiecetsav funkciós csoportokat tartalmazó gyanta, amely különösen alkalmas átmenetifém (Hg2+, Cu2+, Pb2+, Fe2+…) és alkáliföldfém ionok extrakciójára vízből, még magas koncentrációjú só oldat esetén is. A pH változtatásával lehet elérni a fémionokra vonatkozó nagy szelektivitását.

Részecske átmérő: 40µm – 75µm
Ionkapacitás: 0.6 meq/g

Szénalapú

AttractSPE™ Carbon

Herbicidek extrakciójára (EPA method 535). A GCB szorbens alkalmas a pigmentek adszorpciójára élelmiszerekből és kis szermaradékok extrakciójára vízből.

AttractSPE™ Carbon/Amine

Peszticidek tisztítása élelmiszer mátrixokból GC analízis előtt. Két réteg szorbens (GCB és aminopropil szilika).

AttractSPE™ Carbon/PSA

Peszticidek tisztítása élelmiszer mátrixokból GC analízis előtt. Két réteg szorbens (GCB és PSA-módosított szilika).

AttractSPE™ PS-Ag

Halogén ionok eltávolítása (klorid, bromid és jodid) kicsapással. Erős kationcserélő szorbens ezüst ionnal.

AttractSPE™ PS-Ba

Szulfát ionok eltávolítása kicsapással. Erős kationcserélő szorbens bárium ellenionnal.

AttractSPE™ SAX-HCO3

Erős anioncserélő szorbens hidrogénkarbonát ellenionnal. Anionos szennyezők minta mátrixokból való eltávolítására és az erősen savas minták semlegesítésére használják.

Részecske átmérő: 40µm
Pórus méret: 60Å
Felület: 600 m²/g
Ionkapacitás: 0.3 meq/g

AttractSPE™ PS-H

Erős kationcserélő szorbens H formában. Alkáliföldfém és átmenetifém ionok eltávolítására és bázikus minták semlegesítésére használják.

Részecske átmérő: 40µm
Pórus méret: 60Å
Felület: 600 m²/g
Ionkapacitás: 1 meq/g

AttractSPE™ SLE

Egy inert diatomaföld szorbens a vizet abszorbeálja és lehetővé teszi az analitok vízzel nem oldódó szerves oldószerrel való extrakcióját. Előnyösen helyettesíti a folyadék-folyadék extrakció fázis-transzfert és a vele járó emulzió képződést. A folyamatot könnyű automatizálni, kevés munka, üvegáru és szerves oldószer felhasználásával.

SPE

SilactSPE™

Szervetlen bázisú kémiai fázisok

Az első, SPE alkalmazásokra használt fázisok, a szilika- és aluminium alapúak sokféle kémiailag módosított szorbenst kínálnak. Ez a nagyon polárostól a hidrofóbig (endcapped, szénhidrogénekkel módosított) a közepes polaritáson keresztül (PL.: amino) lehetnek. Ezek a szorbensek érzékenyek az extrém pH-ra. Az SPE oszlopokat sokféle SPE szorbenssel (kémiailag módosított szilika vagy alumina fázisok) töltik. Megtalálhatóak a nagyon polárostól (szilika) a hidrofób szorbensekig (end-capped, szénhidrogénnel módosított szilika), különböző formátumokban, mint az SPE oszlopok (10g töltetmennyiségig), és 48 vagy 96 helyes well plate.

SilactSPE™ Loading Endcapping Töltet típusa
C18 17 % C + Silica 60 Å,
500 m²/g,
40-63 μm
C8 12 % C +
Phenyl 9 % C +
Silica
Cyano 7 % C +
Amine 1.6 mmol/g +
PSA +
Alumina Alumina 60 Å,
0.9 g/mL,
50-200 μm
Florisil Florisil 75-150 μm
Florisil PR Florisil 150-200 μm
SilactSPE™ Loading Endcapping Töltet típusa
C18 17 % C + Silica 60 Å, 500 m²/g, 40-63 μm
C8 12 % C +
Phenyl 9 % C +
Silica
Cyano 7 % C +
Amine 1.6 mmol/g +
PSA +
Alumina Alumina 60 Å, 0.9 g/mL, 50-200 μm
Florisil Florisil 75-150 μm
Florisil PR Florisil 150-200 μm

SilactSPE™ C18

Az újonnan fejlesztett innovatív C18 fázis fontos tulajdonsága a homogén felületi borítottság. A SilactSPE™ C18 alkalmas savas, semleges és bázikus molekulák extrakciójára vizes oldatokból, különböző szerves molekulák vízből, és gyógyszerek/drogok és metabolitjaik extrakciójára fiziológiai oldatokból.

SilactSPE™ C8

A C8 szorbens nagy molekulákra – mint PAH-ok, D vitamin és olajok – szelektívebb, mint a C18. Különösen alkalmas extrém apoláros vegyületek extrakciójára.

SilactSPE™ Phenyl

Alkalmas apoláros vegyületek extrakciójára, a π-π kölcsönhatások miatt eltérő szelektivitással.

SilactSPE™ Silica

Enyhén savas karakterű, és különböző vegyületek extrakciójára alkalmazzák apoláros oldószerekből.

SilactSPE™ Cyano

Normál fázisban alkalmazva kevésbé poláros, mint a szilika. Fordított fázisban alkalmazva kevésbé hidrofób, mint a C8 és a C18.

SilactSPE™ PSA

Kevésbé poláros, mint a SilactSPE™ Amine. Ennek helyettesítésére alkalmazzák, amikor az analit túl erősen kötődik az amino fázishoz.

SilactSPE™ Carbonate

A terametil ammónium karbonát szilikához kötött megfelelője, reakciók leállítására, savak, bórsavak eltávolítására használják.

SilactSPE™ HydroxyApatite

A klorid, fluorid, lanthanid és karbonát ionok eltávolítására. A Hidroxiapatit  egy ásvány Ca10(PO4)6(OH)2.

SilactSPE™ Amine

A SilactSPE™ Amino használatával elkerülhető a savas molekulák (pKa < 3) irreverzibilis visszatartása. Alkalmas peptidek, gyógyszermolekulák és metaboltjaik fiziológiai oldatokból, poli- és monoszacharidok, szerkezeti izomerek elválasztására.

SilactSPE™ Alumina

Az Alumina kationos, semleges és savas karakterű is lehet. Hasonló a felhasználása, mint a SilactSPE™ Szilikának. A különbség az, hogy az Alumina magas pH-n stabilabb, mint a szilika. A SilactSPE™ Alumina alkalmas aromás vegyületek, alifás aminok és elektronegatív funkciót tartalmazó vegyületek viszatartására.

SilactSPE™ Florisil és Florisil PR (MgO3Si)

Bázikus karakterű, és apoláros, mérdékelten poláros vegyületek apoláros oldószerekből történő extrakciójára használják. különösen alkalmas klórozott peszticidek, PCB-k és poliszacharidok visszatartására a magnézium ion következtében.

QuEChERS

Qcleanup™

Az AFFINISEP minden terméket szállít az AOAC és CEN szerinti QuEChERS eljárásokhoz, többek közt diszperzív SPE termékeket és SPE oszlopokat, az előkészített, bemért anyagokat 2ml és 15ml centrifugacsövekben a peszticid analízis során számontatott fő módszerekhez. Ez a keverék vízmentes magnézium szulfátot (MgSO4), PSA-t (primary secondary amine) , CB-t (carbon black) és C18-töltetet tartalmaz. A Qcleanup™ extrakciós sók a QuEChERS módszerben használt három fő sókeverék.

AttractSPE™

Disks

Proteomics Clean up

Az AttractSPE™Disk vékony, tömör, puha és egynemű kromatográfiás membránok különböző vegyületek extrakciójára/elválasztására, tisztítására és koncentálására. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően AttractSPE™Disk alkalmas nagyon kis mintamennyiségek tisztítására a Proteomikában, Genomikában, Metabolomikában, Biomarker kutatásokban és biológiai alkalmazásokban. Centrifugálható, automatizálható, nagy minta teljesítményű mikroextrakciónál és nanoextrakciónál alkalmazzák. Az AttractSPE™Disk segítségével kiváló mintaelőkészítési hatékonyságot, az eredmények reprodukálhatóságát érhetjük el. Mivel a részecskék közötti diffúziós távolság minimális, az adszorpció sokkal hatékonyabb, az extrakciót nagyon kis szorbens mennyiséggel véghez lehet vinni. Mivel az AttractSPE™Disks monolit korong, nem igényel fritet a töltetágy immobilizálására (szemben a hagyományos SPE termékekkel) lehetővé teszi az eredeti mintatérfogat 100%-os visszanyerését.

Formátumok

AttractSPE™ Disks Tips – Stagetips

µSPE oszlop a disk pipettahegybe rögzítésével (Stagetips)

AttractSPE™ Disks Spin SPE

SPE oszlop, melynél a disk Centrifuga mikrocsőbe van rögzítve.

AttractSPE™ Disks  96 well-plate SPE

96 SPE wellplate-be rögzített disk.

AttractSPE™ Disks SPE cartridges

SPE oszlopba rögzített disk.

AttractSPE®Disks Tips – StageTips

AttractSPE®Tips – centrifugálható  SPE hegyek, kompatibilisek a nagy teljesítményű, biomolekuláris alkalmazásokra (peptid sótalanítás, proteomika, biomarker felfedezés). Automatákkal is használható.

Annak érdekében, hogy  kiváló minőségű peptid  mintákat készítsünk az LC-MS analízishez, nagyon fontos, hogy biztosítsuk a proteomikai kísérletek kiváló minőségét. Az enzimatikus emésztés után összegyűjtött peptid mintákat kezelni kell – sók, géldarabok, részecskék eltávolítása – melyek károsíthatják a berendezést vagy meghamisíthatják az eredményeket.

AttractSPE®Tips ideális eszköz a gyógyszermolekulák extrakciójára vizeletből vagy szérumból a bioanalitikában.

Protein azonosítás

Manuális módszerrel tesztelték (5 ismétlés) az AttractSPE®Disks Tips C18 – T1 – 200µL és az AttractSPE®Disks Tips C18 – T2 – 200µL  változatát   100ng emésztett HeLa digest sótalanítására. A peptid MS analízise összehasonlítva a tisztítatlan oldattal  (1. vizsgálat). A proteinek több, mint 97% -át tudták azonosítani kiváló megbízhatóság mellett. (több eredmény itt Application note – Desalting & protein purification)

Kapacitás

Minden termék különböző kapacitásokkal kapható T1, T2 vagy T3 megjelöléssel. Ez a megjelölés az SPE hegyekben lévő réteg vastagságára utal.  A megbízhatóság érdekében minden eszköz EGY réteget tartalmaz.

– T1 : kapacitás max 15µg

– T2 : kapacitás max 30µg

– T3 : kapacitás max 50µg

Termék referenciák

Az egyértelműség kedvéért az alábbi hivatkozások csak a T1 kapacitásra vonatkoznak. Ha T2 vagy T3 kapacitás érdekli, helyettesítse a T1-et a kívánt kapacitással.

Rendelési információk
Típus Jellemzők Kiszerelés Termékszám - 200µl Termékszám - 1000µl
AttractSPE®Tips C18 C18 membrán 96db/cs. Tips-C18.T1.200.96 Tips-C18.T1.1000.96
AttractSPE®Tips C8 C8 membrán 96db/cs. Tips-C8.T1.200.96 Tips-C8.T1. 1000.96
AttractSPE® Disks Tips HLB HLB membrán 96db/cs. Tips-HLB.T1.200.96 Tips-HLB.T1. 1000.96
AttractSPE®Tips SDB PS-DVB membrán 96db/cs. Tips-DVB.T1.200.96 Tips-DVB.T1. 1000.96
AttractSPE®Tips SDB - RPS Módosított DVB membrán 96db/cs. Tips-RPS-M.T1.200.96 Tips-RPS-M.T1. 1000.96
AttractSPE®Tips SAX SAX membrán 96db/cs. Tips-SAX.T1.200.96 Tips-SAX.T1. 1000.96
AttractSPE®Tips SCX SCX membrán 96db/cs. Tips-SCX.T1.200.96 Tips-SCX.T1. 1000.96
AttractSPE®Tips C18-SCX Többrétegű C18 & SCX membrán 96db/cs. Tips-C18-SCX.T1.200.96 Tips-C18-SCX.T1. 1000.96
AttractSPE®Tips C18-SCX-C18 Többrétegű C18 & SCX &C18 membrán 96db/cs. Tips-C18-SCX-C18.T1.200.96 Tips-C18-SCX-C18.T1. 1000.96
AttractSPE®Tips SDB-SAX Többrétegű PS-DVB & SAX membrán 96db/cs. Tips-DVB-SAX.T1.200.96 Tips-DVB-SAX.T1. 1000.96
AttractSPE®Tips Silica Szilika membrán 96db/cs. Tips-Si.T1.200.96 Tips-Si.T1. 1000.96

AttractSPE™ Disks Environment

Nagy minta mennyiséghez

Az AFFINISEP környezetvédelmi feladatokra kifejlesztette az AttractSPE™ Disks Environment termékcsaládot a szorbensek széles skálájával (HLB, C18, SDB-RPS, SDB-XC, Anion és kation cserélők). Az AFFINISEP által gyártott SPE disk lehetővé teszi nagy mennyiségű víz felvitelét. A környezeti minták kezelése feltételezi a nagy minta mennyiséget – AttractSPE™ Disks Environment kifejezetten erre lett tervezve (bármilyen víz, szennyezett, vagy talajvíz. Annak ellenére, hogy vékony, az AttractSPE™ Disks Environment tömör és ellenálló marad az analízis alatt, a szennyező anyagok széles körének extrakciójára alkalmas, mint pl. peszticidek, PAH-ok, gyógyszer maradványok, és megfelel az EPA módszerekhez.

Az AttractSPE™ Disks Environment  a megfelelő membrán a Chemcatcher passzív mintavételhez a könnyű használat és a jó visszatartás miatt. 25, 47 és 90mm átmérőben kapható.

AttractSPE™ Disks BioMol

Ahogy a protein analízis egyre komplexebb és érzékenyebb lett egyre több specifikus igénynek megfelelő anyagra van szükség. A mintaelőkészítés a proteomikában nagyon fontos rész. Az AFFINISEP az AttractSPE™ Disks BioMol termékcsaládban a membránok széles választékát nyújtja (C18, C8, C4, SCX, SAX, RPS….). Ezeket a membránokat az AFFINISEP tervezte és gyártja bioanalitikai igényeknek megfelelően és segítséget nyújt a saját K&F project megvalósításában (pl. membrán kivágása pipettahegyben való extrakcióhoz). A kiváló minőségű SPE membránok nagy teljesítmény elérését teszik lehetővé a fehérje sótalanításnél és peptid tisztításnál. Az AttractSPE™ Disks BioMol kompatibilis az automata folyadékkezelő készülékekkel. Az AttractSPE™ Disks BioMol segítségével megtervezheti alkalmazását, mint pl. szennyezők eltávolítása a mintából, a célmolekulák izolálása biológiai mátrixokban kis elúciós térfogattal, peptidek gyors és hatékony tisztítása szilárd fázisú extrakcióval.

AttractSPE™Prefilters

Az AttractSPE™Prefilters szűrők mélységi anyagból készülnek, hogy növeljék az áteresztő képességet. Ezeket közvetlenül a membrán szűrőre vagy az SPE Diskre helyezik. Ezek a szűrők megfogják a részecskéket, nagy terhelhetőségűek. Az AttractSPE™Prefilters Glassfiber 100% boroszilikát üveg rostból készül, nagy a részecske terhelhetősége. Több méretben kapható (pl. 25, 47 és 90mm). Első szűrőként 3µm-es, utána egy 1µm-es ajánlott a membránszűrő vagy SPE Disk elé szuszpendált részecskéket tartalmazó szennyezett minták esetén.

Újdonság

Ready to use Kit

Használatra kész összeállítások

Proteomikához

Az Affinisep a BioSPE™ termékcsaládot kölönböző proteomikai alkalmazásokra fejlesztette, úgymint:

 • BioSPE™ PurePep – peptidek sómentesítése
 • BioSPE™ PepFrac – peptidek frakcionálása
 • BioSPE™ BeadRem – mágneses gyöngyök eltávolítása
 • BioSPE™ PureProt – intact fehérje tisztítás
 • BioSPE™ GlycaClean – glycopeptid dúsítás

Metabolitokhoz

Az Affinisep a BioSPE™ termékcsaládot a bioanalízis különféle alkalmazásaihoz fejlesztette, úgymint:

 • BioSPE™PureOmics – metabolitok tisztítása SPE módszerrel
 • AttractFiltra® Protein Precipitation plates – metabolitok tisztítása protein kicsapással

BioSPE™ Proteomikához

BioSPE™ PurePep – peptidek sómentesítése

BioSPE™ PurePep enzimes emésztés utáni hatékony peptid sótalanításra használják, LC-MS/MS analízis előtt. A fehérjék akár 97%-a is azonosítható a HeLa digest BioSPE™ PurePep segítségével végzett sótalanítása után. Jó visszanyerést kaptak a peptidekre az egész polaritás tartományban, jó ismételhetőséggel (RSD < 3%).

A leginkább hidrofil peptidek sótalanításához a BioSPE™ PurePep Broad alkalmazását javasoljuk – hatékonyan visszatartja a kis poláros peptideket. A BioSPE™ PurePep Broad extrém pH körülmények közt is stabil (pH 0-14) és ki is száradhat az SPE folyamat alatt minden következmény nélkül.

Előnyök:

 • Nincs tárolási korlátozás (szobahőmérsékleten, szárazon tároljuk)
 • Különböző formátumok állnak rendelkezésre a minta mennyiségéhez és a minta teljesítményhez igazodva (StageTips, Spin columns, 96 wellplates és SPE cartridges)
 • Két kapacitásból választhatunk minden formátumhoz, a peptid mennyiségétől függően

A BioSPE™ PurePep és a BioSPE™ PurePep Broad kitek a következőket tartalmazzák:

 • Sótalanító kolonnák
 • Adapterek (hegyek centrifugálásához) és/vagy gyűjtőeszközök (centrifuga csövek vagy gyűjtő plate-ek). Minden  kitben két gyűjtőeszköz van (egy a kondicionálás/felvitel/mosás lépésekhez, egy az elúcióhoz)
 • Részletes leírás a gyors és egyszerű sótalanításhoz
BioSPE™ betöltési és elúciós térfogata
Termék Betöltési térfogat Elúciós térfogat
Tips BioSPE™Tips - 10µL 10µL-ig 10µL
BioSPE™Tips - 200µL 200µL-ig 10 - 50µL
BioSPE™Tips - 1000µL 1000µL-ig 200µL-ig
Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 400µL-ig 50 - 200µL-ig
1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 1 mL-ig 200 - 500µL-ig
Spin BioSPE™Spin (mini) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
BioSPE™Spin (micro) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
BioSPE™Spin - 15mL 4 mL-ig 2 mL-ig
BioSPE™Spin - 50mL 22 mL-ig 10 mL-ig
Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 1 mL-ig 100 - 200µL-ig
BioSPE™Cartridges - 3mL 3 mL-ig 200 - 400µL-ig
BioSPE™Cartridges - 6mL 6 mL-ig 1 mL-ig
BioSPE™ kapacitása

Maximálisan megtartható peptidek/fehérjék

Termék Kapacitás (µg)
Standard (S) High (H)
Tips BioSPE™Tips - 10µL 7 25
BioSPE™Tips - 200µL 15 50
BioSPE™Tips - 1000µL 35 105
Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 35 105
1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 500 1500
Spin BioSPE™Spin (mini) 200 600
BioSPE™Spin (micro) 300 900
BioSPE™Spin - 15mL 1500 4500
BioSPE™Spin - 50mL 3000 9000
Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 250 750
BioSPE™Cartridges - 3mL 700 2100
BioSPE™Cartridges - 6mL 1500 4500
BioSPE™ PurePep rendelési információ
Termékszám Megnevezés
KT-Adapt-Tips-PurePep.H.10.25 Kit for peptide desalting containing: SPE Tips 10µL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep.H.10.96 Kit of tips for peptide desalting - 10µL - High capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep.S.10.25 Kit for peptide desalting containing: SPE Tips 10µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep.S.10.96 Kit of tips for peptide desalting - 10µL - Standard capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep.H.200.25 Kit for peptide desalting containing: SPE Tips 200µL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep.H.200.96 Kit of tips for peptide desalting - 200µL - High capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep.S.200.25 Kit for peptide desalting containing: SPE Tips 200µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep.S.200.96 Kit of tips for peptide desalting - 200µL - Standard capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep.SC.10.25 Kit for peptide desalting in single-cell proteomics containing: SPE Tips 10µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep.SC.10.96 Kit of tips for peptide desalting in single-cell proteomics - 10µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep.H.1000.25 Kit for peptide desalting containing: SPE Tips 1mL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep.H.1000.96 Kit of tips for peptide desalting - 1mL - High capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep.S.1000.25 Kit for peptide desalting containing: SPE Tips 1mL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep.S.1000.96 Kit of tips for peptide desalting - 1mL - Standard capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
Spin-PurePep.H.50 Spin columns for peptide desalting - High capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
Spin-PurePep.S.50 Spin columns for peptide desalting - Standard capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
Spin15-PurePep.H.25 Spin columns for peptide desalting - 15mL - High capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
Spin15-PurePep.S.25 Spin columns for peptide desalting - 15mL - Standard capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
Spin50-PurePep.H.25 Spin columns for peptide desalting - 50mL - High capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
Spin50-PurePep.S.25 Spin columns for peptide desalting - 50mL - Standard capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
µSpin-PurePep.H.50 µSpin columns for peptide desalting - High capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
µSpin-PurePep.S.50 µSpin columns for peptide desalting - Standard capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
KT-Coll-µ96W-PurePep.H.1 96 Wellplate for peptide desalting - Tip-shaped wells - High Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
KT-Coll-µ96W-PurePep.S.1 96 Wellplate for peptide desalting - Tip-shaped wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
KT-Coll-96W-PurePep.H.1 96 Wellplate for peptide desalting - 1mL wells - High Capacity - 1/pk +  Collection plates - 1mL - 2/pk
KT-Coll-96W-PurePep.S.1 96 Wellplate for peptide desalting - 1mL wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
CAR1-PurePep.H.50 SPE cartridges for peptide desalting - 1mL - High capacity - 50/pk
CAR1-PurePep.S.50 SPE cartridges for peptide desalting - 1mL - Standard capacity - 50/pk
CAR3-PurePep.H.50 SPE cartridges for peptide desalting - 3mL - High capacity - 50/pk
CAR3-PurePep.S.50 SPE cartridges for peptide desalting - 3mL - Standard capacity - 50/pk
CAR6-PurePep.H.50 SPE cartridges for peptide desalting - 6mL - High capacity - 50/pk
CAR6-PurePep.S.50 SPE cartridges for peptide desalting - 6mL - Standard capacity - 50/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.H.10.25 Kit for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) containing: SPE Tips 10µL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.S.10.25 Kit for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) containing: SPE Tips 10µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.SC.10.25 Kit for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) in single-cell proteomics containing: SPE Tips 10µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.H.10.96 Kit of tips for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 10µL - High capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.S.10.96 Kit of tips for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 10µL -  Standard capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.SC.10.96 Kit of tips for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) in single-cell proteomics - 10µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.H.200.25 Kit for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) containing: SPE Tips 200µL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.S.200.25 Kit for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) containing: SPE Tips 200µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.H.200.96 Kit of tips for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 200µL - High capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.S.200.96 Kit of tips for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 200µL -  Standard capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.H.1000.25 Kit for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) containing: SPE Tips 1mL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.S.1000.25 Kit for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) containing: SPE Tips 1mL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.H.1000.96 Kit of tips for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 1mL - High capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
KT-Adapt-Tips-PurePep-Broad.S.1000.96 Kit of tips for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 1mL -  Standard capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
µSpin-PurePep-Broad.H.50 µSpin columns for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - High capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
µSpin-PurePep-Broad.S.50 µSpin columns for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - Standard capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
Spin-PurePep-Broad.H.50 Spin columns for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - High capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
Spin-PurePep-Broad.S.50 Spin columns for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - Standard capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
Spin15-PurePep-Broad.H.25 Spin columns for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - High capacity - 15mL - 25/pk + collection tubes - 50/pk
Spin15-PurePep-Broad.S.25 Spin columns for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - Standard capacity - 15mL - 25/pk + collection tubes - 50/pk
Spin50-PurePep-Broad.H.25 Spin columns for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - High capacity - 50mL - 25/pk + collection tubes - 50/pk
Spin50-PurePep-Broad.S.25 Spin columns for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - Standard capacity - 50mL - 25/pk + collection tubes - 50/pk
KT-Coll-96W-PurePep-Broad.H.1 96 Wellplate for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 1mL wells - High Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
KT-Coll-96W-PurePep-Broad.S.1 96 Wellplate for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 1mL wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
KT-Coll-µ96W-PurePep-Broad.H.1 96 Wellplate for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - Tip-shaped wells - High Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
KT-Coll-µ96W-PurePep-Broad.S.1 96 Wellplate for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - Tip-shaped wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
CAR1-PurePep-Broad.H.50 SPE cartridges for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 1mL - High capacity - 50/pk
CAR1-PurePep-Broad.S.50 SPE cartridges for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 1mL - Standard capacity - 50/pk
CAR3-PurePep-Broad.H.50 SPE cartridges for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 3mL - High capacity - 50/pk
CAR3-PurePep-Broad.S.50 SPE cartridges for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 3mL - Standard capacity - 50/pk
CAR6-PurePep-Broad.H.50 SPE cartridges for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 6mL - High capacity - 50/pk
CAR6-PurePep-Broad.S.50 SPE cartridges for peptide purification on broad pH range (pH 0-14) - 6mL - Standard capacity - 50/pk

BioSPE™ PepFrac – peptidek frakcionálása

A  peptidek hidrofóbicitás alapján történő frakcionálására használják bázikus pH-n. Mivel ez a frakcionálási módszer ortogonális a peptidek fordított fázisú folyadékkromatográfiával történő elválasztására, így a minta összetettsége csökken a mélyproteom-szekvenálás és a kvantitatív elemzés érdekében.

Előnyök:

 • Megnövekedett az azonosított fehérjék száma a frakcionálatlan mintákhoz képest (akár 30%-os növekedés)
 • A frakciók minimális átfedése és a peptidek jó eloszlása ​​minden frakcióban.
 • Nincs szükség sómentesítési lépésre az LC-MS/MS analízis előtt (ellentétben a sós frakcionálással)
 • Nincs tárolási korlátozás (szobahőmérsékleten, szárazon tárolandó)
 • Különböző formátumok állnak rendelkezésre a minta mennyiségéhez és a minta teljesítményhez igazodva (StageTips, Spin columns, 96 wellplates és SPE cartridges)

The BioSPE™ PepFrac kit a következőkből áll:

 • Frakcionáló kolonnák innovatív fordított fázisú gyantával
 • Adapterek (hegyek centrifugálásához) és/vagy gyűjtőeszközök (centrifuga csövek vagy gyűjtő plate-ek). Minden kitben kilenc gyűjtőeszköz van (egy a kondicionálás/felvitel/mosás lépésekhez, egy az elúcióhoz)
 • Részletes leírás a gyors és hatékony peptid frakcionáláshoz (akár 8 frakció)
 • Triethylamine (TEA) solution
   BioSPE™ betöltési és elúciós térfogata
   Termék Betöltési térfogat Elúciós térfogat
   Tips BioSPE™Tips - 10µL 10µL-ig 10µL
   BioSPE™Tips - 200µL 200µL-ig 10 - 50µL
   BioSPE™Tips - 1000µL 1000µL-ig 200µL-ig
   Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 400µL-ig 50 - 200µL-ig
   1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 1 mL-ig 200 - 500µL-ig
   Spin BioSPE™Spin (mini) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
   BioSPE™Spin (micro) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
   BioSPE™Spin - 15mL 4 mL-ig 2 mL-ig
   BioSPE™Spin - 50mL 22 mL-ig 10 mL-ig
   Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 1 mL-ig 100 - 200µL-ig
   BioSPE™Cartridges - 3mL 3 mL-ig 200 - 400µL-ig
   BioSPE™Cartridges - 6mL 6 mL-ig 1 mL-ig
   BioSPE™ kapacitása

   Maximálisan megtartható peptidek/fehérjék

   Termék Kapacitás (µg)
   Standard (S) High (H)
   Tips BioSPE™Tips - 10µL 7 25
   BioSPE™Tips - 200µL 15 50
   BioSPE™Tips - 1000µL 35 105
   Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 35 105
   1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 500 1500
   Spin BioSPE™Spin (mini) 200 600
   BioSPE™Spin (micro) 300 900
   BioSPE™Spin - 15mL 1500 4500
   BioSPE™Spin - 50mL 3000 9000
   Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 250 750
   BioSPE™Cartridges - 3mL 700 2100
   BioSPE™Cartridges - 6mL 1500 4500
   BioSPE™ PepFrac rendelési információ
   Termékszám Megnevezés
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.H8.10.25 Kit for peptide fractionation at basic pH containing: SPE Tips 10µL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (225/pk) | Triethylamine 0.1% (25mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.S8.10.25 Kit for peptide fractionation at basic pH containing: SPE Tips 10µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (225/pk) | Triethylamine 0.1% (25mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.SC8.10.25 Kit for peptide fractionation at basic pH in single-cell proteomics containing: SPE Tips 10µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (225/pk) | Triethylamine 0.1% (25mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.H8.10.96 Kit of tips for peptide fractionation at basic pH - 10µL - High Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 864/pk + Triéthylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.S8.10.96 Kit of tips for peptide fractionation at basic pH - 10µL - Standard Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 864/pk + Triéthylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.SC8.10.96 Kit of tips for peptide fractionation at basic pH in single-cell proteomics -  10µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 864/pk + Triéthylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.H8.200.96 Kit of tips for peptide fractionation at basic pH - 200µL - High Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 864/pk + Triéthylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.S8.200.96 Kit of tips for peptide fractionation at basic pH - 200µL - Standard Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 864/pk + Triéthylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.H8.200.25 Kit for peptide fractionation at basic pH containing: SPE Tips 200µL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (225/pk) | Triethylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.S8.200.25 Kit for peptide fractionation at basic pH containing: SPE Tips 200µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (225/pk) | Triethylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.H8.1000.96 Kit of tips for peptide fractionation at basic pH - 1mL - High Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 864/pk + Triéthylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.S8.1000.96 Kit of tips for peptide fractionation at basic pH - 1mL - Standard Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 864/pk + Triéthylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.H8.1000.25 Kit for peptide fractionation at basic pH containing: SPE Tips 1mL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (225/pk) | Triethylamine 0.1% (100mL)
   KT-Adapt-Tips-PepFrac.S8.1000.25 Kit for peptide fractionation at basic pH containing: SPE Tips 1mL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (225/pk) | Triethylamine 0.1% (100mL)
   µSpin-PepFrac.H8.50 µSpin columns for peptide fractionation at basic pH - High Capacity - 50/pk + collection tubes - 450/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   µSpin-PepFrac.S8.50 µSpin columns for peptide fractionation at basic pH - Standard Capacity - 50/pk + collection tubes - 450/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   Spin-PepFrac.H8.50 Spin columns for peptide fractionation at basic pH - High Capacity - 50/pk + collection tubes - 450/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   Spin-PepFrac.S8.50 Spin columns for peptide fractionation at basic pH - Standard Capacity - 50/pk + collection tubes - 450/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   Spin15-PepFrac.H8.25 Spin columns for peptide fractionation at basic pH - High Capacity - 15mL - 25/pk + collection tubes - 225/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   Spin15-PepFrac.S8.25 Spin columns for peptide fractionation at basic pH - Standard Capacity - 15mL - 25/pk + collection tubes - 225/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   Spin50-PepFrac.H8.25 Spin columns for peptide fractionation at basic pH - High Capacity - 50mL - 25/pk + collection tubes - 225/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   Spin50-PepFrac.S8.25 Spin columns for peptide fractionation at basic pH - Standard Capacity - 50mL - 25/pk + collection tubes - 225/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   KT-Coll-96W-PepFrac.H8.1 96 Wellplate for peptide fractionation at basic pH - 1mL wells - High Capacity - 1/pk + Collection plate - 1mL - 9/pk + Triethylamine 0.1% (200mL)
   KT-Coll-96W-PepFrac.S8.1 96 Wellplate for peptide fractionation at basic pH - 1mL wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plate - 1mL - 9/pk + Triethylamine 0.1% (200mL)
   KT-Coll-µ96W-PepFrac.H8.1 96 Wellplate for peptide fractionation at basic pH - Tip-shaped wells - High Capacity - 1/pk + Collection plate - 1mL - 9/pk + Triethylamine 0.1% (200mL)
   KT-Coll-µ96W-PepFrac.S8.1 96 Wellplate for peptide fractionation at basic pH - Tip-shaped wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plate - 1mL - 9/pk + Triethylamine 0.1% (200mL)
   CAR1-PepFrac.H8.50 SPE cartridges for peptide fractionation at basic pH - High Capacity - 1mL - 50/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   CAR1-PepFrac.S8.50 SPE cartridges for peptide fractionation at basic pH - Standard Capacity - 1mL - 50/pk + Triethylamine 0.1% (100mL)
   CAR3-PepFrac.H8.50 SPE cartridges for peptide fractionation at basic pH - High Capacity - 3mL - 50/pk + Triethylamine 0.1% (200mL)
   CAR3-PepFrac.S8.50 SPE cartridges for peptide fractionation at basic pH - Standard Capacity - 3mL - 50/pk + Triethylamine 0.1% (200mL)
   CAR6-PepFrac.H8.25 SPE cartridges for peptide fractionation at basic pH - High Capacity - 6mL - 25/pk + Triethylamine 0.1% (200mL)
   CAR6-PepFrac.S8.25 SPE cartridges for peptide fractionation at basic pH - Standard Capacity - 6mL - 25/pk + Triethylamine 0.1% (200mL)

   BioSPE™ BeadRem – mágneses gyöngyök eltávolítása

   A BioSPE™ BeadRem segítségével könnyen és gyorsan kiszűrhetők azok a mágneses gyöngyök, amelyek az SP3 eljárás után a peptid- vagy fehérjemintákban maradnak, és amelyek az LC-MS/MS analízis során eltömíthetik a kromatográfiás oszlopot.

   BioSPE™ BeadRem két változatban kapható a minta tulajdonságaitól függően:

   • BioSPE™ BeadRem Aqua vizes mintákhoz
   • BioSPE™ BeadRem Orga szerves oldószereket tartalmazó mintákhoz

   The BioSPE™ BeadRem kit a következőkből áll:

   • Szűrő kolonnák
   • Adapterek (hegyek centrifugálásához) és/vagy gyűjtőeszközök (centrifuga csövek vagy gyűjtő plate-ek). minden  kitben egy gyűjtőeszköz van a peptidek/proteinek gyűjtésére a minta átáramlásakor
   • Részletes leírás a gyöngyök gyors és hatékony eltávolítására és a peptidek/proteinek visszanyerésére
   BioSPE™ betöltési térfogata
   Termék Betöltési térfogat
   Tips BioSPE™Tips - 10µL 10µL-ig
   BioSPE™Tips - 200µL 200µL-ig
   BioSPE™Tips - 1000µL 1000µL-ig
   Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 400µL-ig
   1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 1 mL-ig
   Spin BioSPE™Spin (mini) 800µL-ig
   BioSPE™Spin (micro) 800µL-ig
   BioSPE™Spin - 15mL 4 mL-ig
   BioSPE™Spin - 50mL 22 mL-ig
   Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 1 mL-ig
   BioSPE™Cartridges - 3mL 3 mL-ig
   BioSPE™Cartridges - 6mL 6 mL-ig
   BioSPE™ BeadRem rendelési információ
   Termékszám Megnevezés
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Aqua.S.10.25 Kit for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer containing: SPE Tips 10µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (25/pk)
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Aqua.S.10.96 Kit of tips for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 10µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 96/pk
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Aqua.S.200.25 Kit for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer containing: SPE Tips 200µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (25/pk)
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Aqua.S.1000.96 Kit of tips for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 1mL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 96/pk
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Aqua.S.1000.25 Kit for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer containing: SPE Tips 1mL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (25/pk)
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Aqua.S.200.96 Kit of tips for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 200µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 96/pk
   µSpin-BeadRem-Aqua.S.50 µSpin columns for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 50/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin-BeadRem-Aqua.S.50 Spin columns for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 50/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin15-BeadRem-Aqua.S.25 Spin columns for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 15mL - 25/pk + collection tubes - 25/pk
   Spin50-BeadRem-Aqua.S.25 Spin columns for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 50mL - 25/pk + collection tubes - 25/pk
   KT-Coll-96W-BeadRem-Aqua.S.1 96 Wellplate for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 1mL wells - 1/pk + Collection plate - 1mL - 1/pk
   KT-Coll-µ96W-BeadRem-Aqua.S.1 96 Wellplate for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - Tip-shaped wells - 1/pk + Collection plate - 1mL - 1/pk
   CAR1-BeadRem-Aqua.S.50 SPE cartridges for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 1mL - 50/pk
   CAR3-BeadRem-Aqua.S.50 SPE cartridges for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 3mL - 50/pk
   CAR6-BeadRem-Aqua.S.50 SPE cartridges for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in aqueous buffer - 6mL - 50/pk
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Orga.S.10.96 Kit of tips for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 10µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 96/pk
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Orga.S.10.25 Kit for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent containing: SPE Tips 10µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (25/pk)
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Orga.S.200.96 Kit of tips for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 200µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 96/pk
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Orga.S.1000.25 Kit for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent containing: SPE Tips 1mL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (25/pk)
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Orga.S.1000.96 Kit of tips for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 1mL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 96/pk
   KT-Adapt-Tips-BeadRem-Orga.S.200.25 Kit for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent containing: SPE Tips 200µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (25/pk)
   µSpin-BeadRem-Orga.S.50 µSpin columns for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 50/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin-BeadRem-Orga.S.50 Spin columns for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 50/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin15-BeadRem-Orga.S.25 Spin columns for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 15mL - 25/pk + collection tubes - 25/pk
   Spin50-BeadRem-Orga.S.25 Spin columns for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 50mL - 25/pk + collection tubes - 25/pk
   KT-Coll-96W-BeadRem-Orga.S.1 96 Wellplate for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 1mL wells - 1/pk + Collection plate - 1mL - 1/pk
   KT-Coll-µ96W-BeadRem-Orga.S.1 96 Wellplate for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - Tip-shaped wells - 1/pk + Collection plate - 1mL - 1/pk
   CAR1-BeadRem-Orga.S.50 SPE cartridges for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 1mL - 50/pk
   CAR3-BeadRem-Orga.S.50 SPE cartridges for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 3mL - 50/pk
   CAR6-BeadRem-Orga.S.50 SPE cartridges for the removal of magnetic beads from peptide mixtures in organic solvent - 6mL - 50/pk

   Előnyök:

   • Már 1 µm átmérőjű mágneses gyöngyök hatékony eltávolítása
   • Gyors és egyszerű 3 lépésből álló áthaladási folyamat
   • Lehetőség a nem mágneses gyöngyök, például az agaróz gyöngyök kiszűrésére
   • Magas peptid/protein visszanyerés
   • Nincs tárolási korlátozás (szobahőmérsékleten, szárazon tároljuk)
   • Különböző formátumok állnak rendelkezésre a minta mennyiségéhez és a minta teljesítményhez igazodva (StageTips, Spin columns, 96 wellplates és SPE cartridges)

   BioSPE™ PureProt – intact fehérje tisztítás

   A BioSPE™ PureProt intakt fehérjék és nagy peptidek (MW > 10 kDa) tisztítására és sómentesítésére szolgál biológiai mátrixokból (szérum, plazma…) vagy élelmiszermátrixokból (tej), az LC-MS/MS analízis előtt.

   A BioSPE™ PureProt ép fehérjék és nagy peptidek (MW > 10 kDa) tisztítására és sómentesítésére szolgál biológiai mátrixokból (szérum, plazma…) vagy élelmiszermátrixokból (tej), az LC-MS/MS analízis előtt.

   A BioSPE™ PureProt ép fehérjék és nagy peptidek (MW > 10 kDa) tisztítására és sómentesítésére szolgál biológiai mátrixokból (szérum, plazma…) vagy élelmiszermátrixokból (tej), az LC-MS/MS analízis előtt.

   Előnyök:

   • Magas visszanyerés
   • Nincs tárolási korlátozás (szobahőmérsékleten, szárazon tárolandó)
   • Különböző formátumok állnak rendelkezésre a minta mennyiségéhez és a minta teljesítményhez igazodva (StageTips, Spin columns, 96 wellplates és SPE cartridges)
   • Két kapacitásból választhatunk minden formátumhoz, a peptid mennyiségétől függően

   A BioSPE™ PureProt készlet a következőkből áll:

   • Tisztító kolonnák
   • Adapterek (a hegyek centrifugálásához) és/vagy gyűjtőeszközök (centrifugacsövek vagy gyűjtőlemezek). Minden készlet két gyűjtőeszközt tartalmaz (egyet a kondicionálási/betöltési/mosási lépésekhez, egyet pedig az elúciós lépéshez)
   • Részletes protokoll a fehérjék egyszerű és hatékony tisztításához
   BioSPE™ betöltési és elúciós térfogata
   Termék Betöltési térfogat Elúciós térfogat
   Tips BioSPE™Tips - 10µL 10µL-ig 10µL
   BioSPE™Tips - 200µL 200µL-ig 10 - 50µL
   BioSPE™Tips - 1000µL 1000µL-ig 200µL-ig
   Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 400µL-ig 50 - 200µL-ig
   1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 1 mL-ig 200 - 500µL-ig
   Spin BioSPE™Spin (mini) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
   BioSPE™Spin (micro) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
   BioSPE™Spin - 15mL 4 mL-ig 2 mL-ig
   BioSPE™Spin - 50mL 22 mL-ig 10 mL-ig
   Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 1 mL-ig 100 - 200µL-ig
   BioSPE™Cartridges - 3mL 3 mL-ig 200 - 400µL-ig
   BioSPE™Cartridges - 6mL 6 mL-ig 1 mL-ig
   BioSPE™ kapacitása

   Maximálisan megtartható peptidek/fehérjék

   Termék Kapacitás (µg)
   Standard (S) High (H)
   Tips BioSPE™Tips - 10µL 7 25
   BioSPE™Tips - 200µL 15 50
   BioSPE™Tips - 1000µL 35 105
   Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 35 105
   1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 500 1500
   Spin BioSPE™Spin (mini) 200 600
   BioSPE™Spin (micro) 300 900
   BioSPE™Spin - 15mL 1500 4500
   BioSPE™Spin - 50mL 3000 9000
   Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 250 750
   BioSPE™Cartridges - 3mL 700 2100
   BioSPE™Cartridges - 6mL 1500 4500
   BioSPE™ PureProt rendelési információ
   Termékszám Megnevezés
   KT-Adapt-Tips-PureProt.H.10.25 Kit for protein purification containing: SPE Tips 10µL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-PureProt.S.10.25 Kit for protein purification containing: SPE Tips 10µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-PureProt.SC.10.25 Kit for protein purification in single-cell proteomics containing: SPE Tips 10µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-PureProt.H.10.96 Kit of tips for protein purification - 10µL - Highd capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-PureProt.S.10.96 Kit of tips for protein purification - 10µL - Standard capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-PureProt.SC.10.96 Kit of tips for protein purification in single-cell proteomics -  10µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-PureProt.H.200.25 Kit for protein purification containing: SPE Tips 200µL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-PureProt.S.200.25 Kit for protein purification containing: SPE Tips 200µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-PureProt.H.200.96 Kit of tips for protein purification - 200µL - Highd capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-PureProt.S.200.96 Kit of tips for protein purification - 200µL - Standard capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-PureProt.H.1000.96 Kit of tips for protein purification - 1mL - Highd capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-PureProt.S.1000.96 Kit of tips for protein purification - 1mL - Standard capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-PureProt.H.1000.25 Kit for protein purification containing: SPE Tips 1mL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-PureProt.S.1000.25 Kit for protein purification containing: SPE Tips 1mL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   µSpin-PureProt.H.50 µSpin columns for protein purification - High capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   µSpin-PureProt.S.50 µSpin columns for protein purification - Standard capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   Spin-PureProt.H.50 Spin columns for protein purification - High capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   Spin-PureProt.S.50 Spin columns for protein purification - Standard capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   Spin15-PureProt.H.25 Spin columns for protein purification - 15mL - High capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin15-PureProt.S.25 Spin columns for protein purification - 15mL - Standard capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin50-PureProt.H.25 Spin columns for protein purification - 50mL - High capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin50-PureProt.S.25 Spin columns for protein purification - 50mL - Standard capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   KT-Coll-96W-PureProt.H.1 96 Wellplate for protein purification - 1mL wells - High Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   KT-Coll-96W-PureProt.S.1 96 Wellplate for protein purification - 1mL wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   KT-Coll-µ96W-PureProt.H.1 96 Wellplate for protein purification - Tip-shaped wells - High Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   KT-Coll-µ96W-PureProt.S.1 96 Wellplate for protein purification - Tip-shaped wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   CAR1-PureProt.H.50 SPE cartridges for protein purification - 1mL - High capacity - 50/pk
   CAR1-PureProt.S.50 SPE cartridges for protein purification - 1mL - Standard capacity - 50/pk
   CAR3-PureProt.H.50 SPE cartridges for protein purification - 3mL - High capacity - 50/pk
   CAR3-PureProt.S.50 SPE cartridges for protein purification - 3mL - Standard capacity - 50/pk
   CAR6-PureProt.H.50 SPE cartridges for protein purification - 6mL - High capacity - 50/pk
   CAR6-PureProt.S.50 SPE cartridges for protein purification - 6mL - Standard capacity - 50/pk

   BioSPE™ GlycaClean – glycopeptid dúsítás

   A BioSPE™ GlycaClean az alkalmazástól függően glikopeptidek és glikánok tisztítására és dúsítására is használható.

   Előnyök:

   • Magas visszanyerés
   • Nincs tárolási korlátozás (szobahőmérsékleten, szárazon tárolandó)
   • Különböző formátumok állnak rendelkezésre a minta mennyiségéhez és a minta teljesítményhez igazodva (StageTips, Spin columns, 96 wellplates és SPE cartridges)
   • Két kapacitásból választhatunk minden formátumhoz, a peptid mennyiségétől függően

   A BioSPE™ GlycaClean készlet a következőkből áll:

   • Dúsító oszlopok
   • Adapterek (a hegyek centrifugálásához) és/vagy gyűjtőeszközök (centrifugacsövek vagy gyűjtőlemezek). Minden készlet két gyűjtőeszközt tartalmaz (egyet a kondicionálási/betöltési/mosási lépésekhez, egyet pedig az elúciós lépéshez)
   • Egy részletes protokoll a glikopeptidek vagy glikánok egyszerű dúsítására
   BioSPE™ betöltési és elúciós térfogata
   Termék Betöltési térfogat Elúciós térfogat
   Tips BioSPE™Tips - 10µL 10µL-ig 10µL
   BioSPE™Tips - 200µL 200µL-ig 10 - 50µL
   BioSPE™Tips - 1000µL 1000µL-ig 200µL-ig
   Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 400µL-ig 50 - 200µL-ig
   1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 1 mL-ig 200 - 500µL-ig
   Spin BioSPE™Spin (mini) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
   BioSPE™Spin (micro) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
   BioSPE™Spin - 15mL 4 mL-ig 2 mL-ig
   BioSPE™Spin - 50mL 22 mL-ig 10 mL-ig
   Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 1 mL-ig 100 - 200µL-ig
   BioSPE™Cartridges - 3mL 3 mL-ig 200 - 400µL-ig
   BioSPE™Cartridges - 6mL 6 mL-ig 1 mL-ig
   BioSPE™ kapacitása

   Maximálisan megtartható peptidek/fehérjék

   Termék Kapacitás (µg)
   Standard (S) High (H)
   Tips BioSPE™Tips - 10µL 7 25
   BioSPE™Tips - 200µL 15 50
   BioSPE™Tips - 1000µL 35 105
   Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 35 105
   1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 500 1500
   Spin BioSPE™Spin (mini) 200 600
   BioSPE™Spin (micro) 300 900
   BioSPE™Spin - 15mL 1500 4500
   BioSPE™Spin - 50mL 3000 9000
   Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 250 750
   BioSPE™Cartridges - 3mL 700 2100
   BioSPE™Cartridges - 6mL 1500 4500
   BioSPE™ GlycaClean rendelési információ
   Termékszám Megnevezés
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.H.10.25 Kit for glycan and glycopeptide purification containing: SPE Tips 10µL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.S.10.25 Kit for glycan and glycopeptide purification containing: SPE Tips 10µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.SC.10.25 Kit for glycan and glycopeptide purification in single-cell proteomics containing: SPE Tips 10µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.H.10.96 Kit of tips for glycan and glycopeptide purification - 10µL - High Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.S.10.96 Kit of tips for glycan and glycopeptide purification - 10µL - Standard Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.SC.10.96 Kit of tips for glycan and glycopeptide purification in single-cell proteomics - 10µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.H.200.25 Kit for glycan and glycopeptide purification containing: SPE Tips 200µLHigh capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.S.200.25 Kit for glycan and glycopeptide purification containing: SPE Tips 200µL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.H.200.96 Kit of tips for glycan and glycopeptide purification - 200µL - High Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.S.200.96 Kit of tips for glycan and glycopeptide purification - 200µL - Standard Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.H.1000.25 Kit for glycan and glycopeptide purification containing: SPE Tips 1mL High capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.S.1000.25 Kit for glycan and glycopeptide purification containing: SPE Tips 1mL Standard capacity (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.H.1000.96 Kit of tips for glycan and glycopeptide purification - 1mL - High Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-GlycaClean.S.1000.96 Kit of tips for glycan and glycopeptide purification - 1mL - Standard Capacity - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   µSpin-GlycaClean.H.50 µSpin columns for glycan and glycopeptide purification - High capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   µSpin-GlycaClean.S.50 µSpin columns for glycan and glycopeptide purification - Standard capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   Spin-GlycaClean.H.50 Spin columns for glycan and glycopeptide purification - High capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   Spin-GlycaClean.S.50 Spin columns for glycan and glycopeptide purification - Standard capacity - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   Spin15-GlycaClean.H.25 Spin columns for glycan and glycopeptide purification - 15mL - High capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin15-GlycaClean.S.25 Spin columns for glycan and glycopeptide purification - 15mL - Standard capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin50-GlycaClean.H.25 Spin columns for glycan and glycopeptide purification - 50mL - High capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin50-GlycaClean.S.25 Spin columns for glycan and glycopeptide purification - 50mL - Standard capacity - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   KT-Coll-µ96W-GlycaClean.S.1 96 Wellplate for glycan and glycopeptide purification - Tip-shaped wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   KT-Coll-µ96W-GlycaClean.H.1 96 Wellplate for glycan and glycopeptide purification - Tip-shaped wells - High Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   KT-Coll-96W-GlycaClean.H.1 96 Wellplate for glycan and glycopeptide purification - 1mL wells - High Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   KT-Coll-96W-GlycaClean.S.1 96 Wellplate for glycan and glycopeptide purification - 1mL wells - Standard Capacity - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   CAR1-GlycaClean.H.50 SPE cartridges for glycan and glycopeptide purification - 1mL - High capacity - 50/pk
   CAR1-GlycaClean.S.50 SPE cartridges for glycan and glycopeptide purification - 1mL - Standard capacity - 50/pk
   CAR3-GlycaClean.H.50 SPE cartridges for glycan and glycopeptide purification - 3mL - High capacity - 50/pk
   CAR3-GlycaClean.S.50 SPE cartridges for glycan and glycopeptide purification - 3mL - Standard capacity - 50/pk
   CAR6-GlycaClean.H.50 SPE cartridges for glycan and glycopeptide purification - 6mL - High capacity - 50/pk
   CAR6-GlycaClean.S.50 SPE cartridges for glycan and glycopeptide purification - 6mL - Standard capacity - 50/pk

   BioSPE™ Metabolitokhoz

   BioSPE™ PureOmics – metabolitok tisztítása SPE módszerrel

   BioSPE™ PureOmics – sótalanításra és kis molekulák, metabolitok különböző mátrixokból (vizelet, plazma, táptalajok…) történő koncentrálására használják.

   Előnyök:

   • Magas visszanyerés széles polaritás tartományban
   • Nincs tárolási korlátozás (szobahőmérsékleten, szárazon tároljuk)
   • Különböző formátumok állnak rendelkezésre a minta mennyiségéhez és a minta teljesítményéhez igazodva (StageTips, Spin columns, 96 wellplates és SPE cartridges)

   A BioSPE™ PureOmics a következőkből áll:

   • Tisztító oszlopok
   • Adapterek (hegyek centrifugálásához) és/vagy gyűjtőeszközök (centrifuga csövek vagy gyűjtő plate-ek). Minden  kitben két gyűjtőeszköz van (egy a kondicionálás/felvitel/mosás lépésekhez, egy az elúcióhoz)
   • Részletes leírás a hatékony sótalanításhoz és a metabolitok, kis molekulák extrakciójához.
   BioSPE™ betöltési és elúciós térfogata
   Termék Betöltési térfogat Elúciós térfogat
   Tips BioSPE™Tips - 10µL 10µL-ig 10µL
   BioSPE™Tips - 200µL 200µL-ig 10 - 50µL
   BioSPE™Tips - 1000µL 1000µL-ig 200µL-ig
   Microelution plate BioSPE™96 plate for microelution 400µL-ig 50 - 200µL-ig
   1mL plate BioSPE™96 plate 1mL 1 mL-ig 200 - 500µL-ig
   Spin BioSPE™Spin (mini) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
   BioSPE™Spin (micro) 800µL-ig 100 - 400µL-ig
   BioSPE™Spin - 15mL 4 mL-ig 2 mL-ig
   BioSPE™Spin - 50mL 22 mL-ig 10 mL-ig
   Cartridge BioSPE™Cartridges - 1mL 1 mL-ig 100 - 200µL-ig
   BioSPE™Cartridges - 3mL 3 mL-ig 200 - 400µL-ig
   BioSPE™Cartridges - 6mL 6 mL-ig 1 mL-ig
   BioSPE™ PureOmics rendelési információ
   Termékszám Megnevezés
   KT-Adapt-Tips-PureOmics.H.10.25 Kit for the extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids containing: SPE Tips 10µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-PureOmics.H.10.96 Kit of tips for the extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 10µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-PureOmics.H.200.25 Kit for the extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids containing: SPE Tips 200µL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-PureOmics.H.200.96 Kit of tips for the extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 200µL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   KT-Adapt-Tips-PureOmics.H.1000.25 Kit for the extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids containing: SPE Tips 1mL (25/pk) | Spin adapters (25/pk) | Collection tubes (50/pk)
   KT-Adapt-Tips-PureOmics.H.1000.96 Kit of tips for the extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 1mL - 96/pk + spin adapters - 96/pk + collection tubes - 192/pk
   µSpin-PureOmics.H.50 µSpin columns for extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   Spin-PureOmics.H.50 Spin columns for extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 50/pk + collection tubes - 100/pk
   Spin15-PureOmics.H.25 Spin columns for extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 15mL - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   Spin50-PureOmics.H.25 Spin columns for extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 50mL - 25/pk + collection tubes - 50/pk
   KT-Coll-96W-PureOmics.H.1 96 Wellplate for extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids  - 1mL wells - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   KT-Coll-µ96W-PureOmics.H.1 96 Wellplate for extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids  - Tip-shaped wells - 1/pk + Collection plates - 1mL - 2/pk
   CAR1-PureOmics.H.50 SPE cartridges for extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 1mL - 50/pk
   CAR3-PureOmics.H.50 SPE cartridges for extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 3mL - 50/pk
   CAR6-PureOmics.H.50 SPE cartridges for extraction and purification of metabolites and small molecules in biological fluids - 6mL - 50/pk

   AttractFiltra® Protein Precipitation plates – metabolitok tisztítása protein kicsapással

   AttractFiltra® Protein Precipitation plates – a plazma/szérum proteinek egyszerű, gyors, automatizálható eltávolítására a kis molekulák ezen kompley mátrixokból való analízise előtt.

   Ezt a nagyon fontos lépést a fehérjék szerves oldószer (például acetonitril) jelenlétében történő kicsapásával érik el. A 2ml  well esetében több órára benne hagyhatjuk a szerves oldószert szivárgás nélkül.

   A szérum/plazma hozzáadása és az azt követő keverés a fehérje kicsapódásához vezet. Ezután pozitív nyomású vagy vákuum manifolddal vagy centrifugálással a kis molekulákat tartalmazó szűrletet összegyűjtjük LC-MS/MS analízishez. Általában az arány 1 térfogatrész biológiai folyadék 3 térfogatrész szerves oldószer.

   A teljes folyamat nagyon rövid, és könnyen automatizálható.

   AttractFiltra® Protein Precipitation plates rendelési információ
   Termékszám Megnevezés Kiszerelés
   PPT-1.96W AttractFiltra® Protein Precipitation db
   PPT-5.96W AttractFiltra® Protein Precipitation 5db/cs

   Passzív mintavétel

   A Passzív mintavétel lehetővé teszi a szennyezők monitorozását a vizekben (felszíni víz, talajvíz…)
   a rövidtől (legalább 7 nap) hosszú ideig (egy hónap) tartó kihelyezéssel, ami alatt semmilyen energiát, karbantartást vagy felügyeletet nem igényel.
   Az így összegyűjtött szennyezők átlagos koncentrációját mérik a laboratóriumban.

   AttractSPE® Disks - Lemez alapú passzív mintavételezők

   • Passzív mintavevő SPE lemezekkel gyűjtési fázisként
   • Könnyű használat és kezelés
   • SPE lemezek széles választéka: HLB, RPS, C18, SAX, SCX, Kelátképző…
   • Utántöltő készletek a ház újrahasznosításához

   POCIS

   Polar Organic Chemical Integrative Sampler (POCIS)-t arra tervezték, hogy a hidrofil szerves vegyületek (peszticidek, gyógyszer maradékok, hormonrendszert károsító vegyületek…) idővel súlyozott átlag koncentrációját adja a mintavételi időszak alatt.

   Passzív mintavevők talajvízhez

   A talajvízben történő passzív mintavétel megköveteli ezen eszközök alakjának megváltoztatását a szűk kutakba való bevezetésük miatt.
   POCIS vagy lemezes passzív mintavevőkhöz; szerves molekulák, például gyógyszeripari, peszticid, gyomirtó szer, endokrin károsító szer, glifozát és AMPA, perfluorozott vegyületek (PFAS) meghatározására.

   AFFINIMIP® SPATT Biotoxins

   Solid phase adsorption toxin tracking (SPATT) – A mikroalgákból származó biotoxinok felvételére

   Szilikon gumiszalag

   Nagyon hatékony eszköz a nem poláris szennyeződések, például a PAH-ok, PCB-k vagy hidrofób peszticidek monitorozására. Különböző formák állnak rendelkezésre.

   Kiegészítők

   A passzív mintavevők terepen történő használatához, tartásához és védelméhez számos kiegészítő szükséges.

   AttractSPE® Disks – Lemez alapú passzív mintavételezők

   • Passzív mintavevő SPE lemezekkel gyűjtési fázisként
   • Könnyű használat és kezelés
   • SPE lemezek széles választéka: HLB, RPS, C18, SAX, SCX, Kelátképző…
   • Utántöltő készletek a ház újrahasznosításához

   POCIS

   Polar Organic Chemical Integrative Sampler (POCIS)-t arra tervezték, hogy a hidrofil szerves vegyületek (peszticidek, gyógyszer maradékok, hormonrendszert károsító vegyületek…) idővel súlyozott átlag koncentrációját adja a mintavételi időszak alatt.

   Passzív mintavevők talajvízhez

   A talajvízben történő passzív mintavétel megköveteli ezen eszközök alakjának megváltoztatását a szűk kutakba való bevezetésük miatt.
   POCIS vagy lemezes passzív mintavevőkhöz; szerves molekulák, például gyógyszeripari, peszticid, gyomirtó szer, endokrin károsító szer, glifozát és AMPA, perfluorozott vegyületek (PFAS) meghatározására.

   AFFINIMIP® SPATT Biotoxins

   Solid phase adsorption toxin tracking (SPATT) – A mikroalgákból származó biotoxinok felvételére

   Szilikon gumiszalag

   Nagyon hatékony eszköz a nem poláris szennyeződések, például a PAH-ok, PCB-k vagy hidrofób peszticidek monitorozására. Különböző formák állnak rendelkezésre.

   Kiegészítők

   A passzív mintavevők terepen történő használatához, tartásához és védelméhez számos kiegészítő szükséges.

   AttractSPE® Disks Passzív Mintavételezők

   A Disks Passzív Mintavételezők különböző SPE diszkeket használnak a szennyezők befogására. Az AttractSPE®Disks HLB, SAX, SCX, C18, RPS, DVB (a.k.a SDB), chelating használhatjuk a AttractSPE®Disks passzív mintavevőhöz vagy a Chemcatcher®-hez. A szennyezők homogén felvétele a korongok teljes kitett felületén megy végbe.

   Az AttractSPE®Disks passzív mintavevő vagy a Chemcatcher® nagyon hasonló módon alkalmazható. Mindkét készülék esetében a ház egyik oldalán 40 mm-es nyílás van, míg a másik oldal teljesen fedett. Az AttractSPE®Disks passzív mintavevő háza inox anyagból készült, és a 3-passzív mintavevő tartón használható, míg a Chemcatcher® ház PTFE-ből készül.

   Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy a poláris vagy nem poláris szerves vegyületek, valamint fémek idővel súlyozott átlagos (TWA) koncentrációját biztosítsák/adják a mintavételi időszakban.

   Keresett vegyület AttractSPE®Disks
   Fémek Chelating
   Gyógyszermaradványok és növényvédő szerek HLB vagy RPS
   PAH-ok, PCB-k és nem poláris vegyületek C18

   Utántöltő készletek

   Használatra kész membránokból és SPE lemezekből álló utántöltő készletek is rendelkezésre állnak a fém tartók újrafelhasználásához.

   Passzív mintavétel a talajvízből

   Az AttractSPE®Disks passzív mintavevők 90 mm átmérőjűek felszíni vizekhez, míg a talajvízhez hosszú és téglalap alakúak is rendelkezésre állnak.

   AttractSPE® Disks Passzív Mintavételezők Rendelési információ
   Termékszám Megnevezés Kiszerelés
   DBPS.Refill.HLB.90.40.kit.20 Disks Passive Sampler HLB – Refill kit 20 db/cs.
   Refill kit for Disks - based passive samplers with AttractSPE®Disks HLB and PES membranes
   DBPS.RPS.90.40.kit.10 AttractSPE® Disks Passive Sampler RPS 10 db/cs.
   Disks - based passive samplers with a AttractSPE®Disks SDB-RPS + ready to use PES membranes, Outer diameter of 90mm and with a single-sided opening of 40mm. Compliant with POCIS holders
   DBPS.HLB.90.40.kit.10 AttractSPE® Disks Passive Sampler HLB 10 db/cs.
   Disks - based passive samplers with a AttractSPE®Disks HLB + ready to use PES membranes, Outer diameter of 90mm and with a single-sided opening of 40mm. Compliant with POCIS holders
   DBPS.DEV.90.40.kit.10 AttractSPE® Disks Passive Sampler Development kits 5 + 5db/cs.
   Disks - based passive samplers with AttractSPE®Disks, kit of development, Combination of 2 different DBPS kits. To be defined by customer. Outer diameter of 90mm and with a single-sided opening of 40mm. Compliant with POCIS holders
   DBPS.C18.CA.90.40.kit.10 AttractSPE® Disks Passive Sampler C18 for OrganoTin compounds 10 db/cs.
   Disks - based passive samplers with an AttractSPE®Disks C18 for organotin compounds, Outer diameter of 90mm and with a single-sided opening of 40mm. Compliant with 3-PS holders
   DBPS.Refill.RPS.90.40.kit.20 AttractSPE® Disks Passive Sampler RPS – Refill kit 20 db/cs.
   Refill kit for Disks - based passive samplers with AttractSPE®Disks RPS - 47mm and PES membranes

   Affinimip® POCIS

   Kezdetben a POCIS-t úgy tervezték, hogy utánozza a vízi szervezetek légúti expozícióját az oldott vegyi anyagokkal. Manapság vagy kvalitatív eszközként használják a környezetben jelen lévő szennyeződések meghatározására, vagy kvantitatív eszközként a víz időbeli átlagos koncentrációinak (TWAC) meghatározására. Ehhez több információra van szükség, és a környezeti paraméterek is befolyásolják.

   • ENem igényel előkészítést vagy ellenőrzést – nagyon egyszerű használat
   • ENem igényel karbantartást és energiaforrást az expozíciós időszak alatt
   • ESzélsőséges körülmények közt is alkalmazható
   • EA szennyezők idővel súlyozott átlag koncentrációját adja vízben

   Számos formátum áll rendelkezésre a mintavételezés terepviszonyaihoz alkalmazkodva. A legnépszerűbb termék a kerek POCIS (90 mm átmérőjű).
   Azonban két másik, keskeny formátum (5 cm széles) is elérhető a talajvíz monitorozására.

   Széleskörű alkalmazás a mintaelőkészítésben

   Hormonok és EDC

   • ETermészetes és szintetikus ösztrogének
   • EBiszfenolok és analógok
   • EFenolvegyületek
   • E...

   Peszticidek

   • EGlifozát és AMPA
   • EAminopiralid, Clopyralid, Picloram
   • EAtrazin és származékai
   • EDiuron
   • E...

   Gyógyszer maradványok

   • EKarbamazepin
   • ESzulfametoxazol
   • EDiclofenac
   • EPropranolol
   • EErythromycin
   • ETetraciklin
   • E...

   Egyéb Szennyezők

   • EKoffein
   • E Perfluor-oktán-szulfonát (PFOS)
   • EPerfluor-oktánsav (PFOA)
   • E...

   Az Affinisep számos szorbens és membrán kombinációt választott ki a szennyeződések széles körének hatékony monitorozására:

   Szorbens Monitorozott anyag
   AFFINIMIP®SPE GLYPHOSATE Glifozát, AMPA és Glufozinát
   AttractSPE®POCIS HLB Peszticidek és gyógyszermaradványok
   AttractSPE®POCIS Pesticides Peszticidek
   AttractSPE®POCIS EDC+ Endokrin rendszert károsító anyagok
   AttractSPE®POCIS PFAS Perfluorozott vegyületek

   POCIS KNK-val

   Ezenkívül az AttractSPE®POCIS HLB és az AttractSPE®POCIS Pesticides teljesítmény-referenciavegyületekkel (PRC) is szállíthatók. A PRC expozíciós időszak alatti disszipációja felhasználható a kiértékelt koncentráció korrigálására. Ezekhez a POCIS-ekhez a dezizopropil-atrazin-d5 (DIA-d5) használható KNK-ként.

   POCIS használata

   A mintavevő két szűrőmembrán közötti szilárd por szorbensből áll.

   A POCIS a tartály belsejében lévő tartóra van felszerelve, hogy megvédje minden lebegő tárgytól.

   Az expozíciós időszak alatt a szerves szennyezőanyagok átjutnak a membránokon, és egy vagy több hétig integráltan halmozódnak fel a szorbensen.

   A POCIS-t ezután kimossák, és a laboratóriumba küldik a szorbens kivonására.

   Az Affinisep üres cartridge-okat és friteket biztosít a szorbens szállításához.

   Miután a szorbens az SPE oszlopban van, a szennyeződések eluálhatók a kromatográfiás elemzés előtt.

   AFFINIMIP® POCIS Rendelési információ
   Termékszám Megnevezés Kiszerelés
   POCIS.GLY.90.55.kit.50 POCIS for the retention of glyphosate and AMPA Kit
   Kit of 50 POCIS + empty fritted cartridges
   POCIS.GLY.90.55.kit.10 POCIS for the retention of glyphosate and AMPA Kit
   Kit of 10 POCIS + empty fritted cartridges
   POCIS.GLY.90.55.A.1 POCIS for the retention of glyphosate and AMPA 1 POCIS
   POCIS.HLB.90.55.kit.10.DIA AFFINIMIP® POCIS HLB + PRC Kit
   Kit of 10 POCIS containing AttractSPE HLB sorbent and DIA-d5 as PRC- 3 cartridges with same amount of sorbents for the complete order - empty cartridges with frits
   POCIS.HLB.90.55.kit.50.DIA AFFINIMIP® POCIS Pharma + PRC Kit
   Kit of 50 POCIS containing AttractSPE HLB sorbent and DIA-d5 as PRC- 3 cartridges with same amount of sorbents for the complete order - empty cartridges with frits
   POCIS.HLB.90.55.kit.10 AttractSPE® POCIS HLB Kit
   POCIS containing Attract HLB for the retention of pharmaceutical drug residues & pesticides - Kit of 10 POCIS + empty fritted cartridges
   POCIS.HLB.90.55.A.1 AttractSPE® POCIS HLB 1 POCIS
   POCIS.HLB.90.55.kit.50 AttractSPE® POCIS HLB Kit
   POCIS containing Attract HLB for the retention of pharmaceutical drug residues & pesticides - Kit of 50 POCIS + empty fritted cartridges
   POCIS.PEST.90.55.kit.50.DIA AttractSPE® POCIS Pesticides + PRC Kit
   AFFINIMIP® POCIS Pesticides- Kit of 50 POCIS for the retention of several pesticides – sorbent containing d5- DIAd5 - 3 cartridges containing the sorbents with DIA- 50 empty fritted cartridges
   POCIS.PEST.90.55.kit.10.DIA AttractSPE® POCIS Pesticides + PRC Kit
   POCIS for the retention of several pesticides and DIA-d5 as PRC- 3 cartridges with same amount of sorbents for the complete order - empty cartridges with frits - 10 POCIS
   POCIS.PEST.90.55.kit.10 AttractSPE® POCIS Pesticides Kit
   POCIS for the retention of several pesticides - Kit of 10 POCIS + empty fritted cartridges
   POCIS.PEST.90.55.kit.50 AttractSPE® POCIS Pesticides Kit
   POCIS for the retention of several pesticides - Kit of 50 POCIS + empty fritted cartridges
   POCIS.PEST.90.55.A.1 AttractSPE® POCIS Pesticides 1 POCIS
   POCIS.EDC+.90.55.A.1 AttractSPE® POCIS EDC+ 1 POCIS
   POCIS.EDC+.90.55.kit.10 AttractSPE® POCIS EDC+ Kit
   POCIS for the retention of endocrine disruptors - Kit of 10 POCIS + empty fritted cartridges
   POCIS.PFAS.90.55.A.10 AttractSPE® POCIS PFAS Kit
   For perfluorinated compounds - Kit of 10 POCIS + empty fritted cartridges

   AttractSPE® Talajvízhez

   A legtöbb, felszíni vizekre tervezett eszköz nem használható talajvíz passzív mintavételre.

   Az AFFINISEP kétféle fémvázat kínál, amelyeket talajvízhez terveztek:

   – POCIS-ként kaphatók HLB-vel, glifozáttal vagy bármilyen más szorbenssel.

   – Elérhetőek téglalap alakú AttractSPE®Disk-ekkel is, mint passzív lemezmintavevők.

   A Mini Passive mintavevők három kis téglalap alakú, 4 cm széles POCIS-ból álló láncot alkotnak.

   A Long Passive mintavevő téglalap alakú, 5 cm széles és 30 cm hosszú.

   Mindkét passzív mintavevő könnyen telepíthető a legtöbb kis átmérőjű kútba a talajvíz megfigyelésére.

   AttractSPE® Talajvízhez Rendelési információ
   Termékszám Megnevezés Kiszerelés
   POCIS.HLB.10.4.A.3 AttractSPE® POCIS HLB for Groundwater 1 unit = 3 pocis of 10cmx4cm equivalent to 1 round POCIS
   POCIS containing Attract HLB for the retention of pharmaceutical drug residues & pesticides in Groundwater
   POCIS.HLB.30.5.A.1 AttractSPE® POCIS HLB for Groundwater 1 unit = 1 POCIS - 30cm x 5cm - mass sorbent equivalent to 1 round POCIS