ASTRA Applikációk
Cukrok alkoholos italokban
Applikáció letöltése
Cukrok alkoholos italokban
A glükóz és a fruktóz a legfontosabb erjeszthető cukrok, amelyek jelen vannak az alkoholos italokban. A cukrok pontos meghatározása az alkoholos erjesztési folyamat során kulcsfontosságú a borászatban. Az ASTRA® Sugar Ca oszlop tökéletes becslést nyújt az erjesztett alkoholos italokban található cukrok változó mennyiségeiről.
Anyagok:
Glükóz, CAS szám: 2280-44-6
Fruktóz, CAS szám: 57-48-7
Etanol, CAS szám: 64-17-5

Cukrok profilja a Brut pezsgőben

Cukrok profilja a Demi pezsgőben

Cukrok profilja a Prosecco száraz borban

Cukrok profilja az új (fél-erjesztett) borban
Oszlop: | Astra® Sugar Ca (S), 10µm |
Méret: | 300x8mm |
Termékszám: | AST-5906-VN80 |
Mozgó fázis: | 100% H2O |
Áramlás: | 1 mL/perc |
Hőmérséklet: | 80°C |
Detektálás: | RID (55°C) |
Injektálás: | 3 µl |
Analitok: | 1. Glükóz |
2. Fruktóz | |
3. Etanol |

Cukrok profilja a mézborban
Cégünkről
Elérhetőségek
1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.
+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54