ASTRA Applikációk

Cukrok alkoholos italokban

Applikáció letöltése

Cukrok alkoholos italokban

A glükóz és a fruktóz a legfontosabb erjeszthető cukrok, amelyek jelen vannak az alkoholos italokban. A cukrok pontos meghatározása az alkoholos erjesztési folyamat során kulcsfontosságú a borászatban. Az ASTRA® Sugar Ca oszlop tökéletes becslést nyújt az erjesztett alkoholos italokban található cukrok változó mennyiségeiről.

Anyagok:

Glükóz, CAS szám: 2280-44-6
Fruktóz, CAS szám: 57-48-7
Etanol, CAS szám: 64-17-5

Cukrok profilja a Brut pezsgőben

Cukrok profilja a Demi pezsgőben

Cukrok profilja a Prosecco száraz borban

Cukrok profilja az új (fél-erjesztett) borban

Oszlop: Astra® Sugar Ca (S), 10µm
Méret: 300x8mm
Termékszám: AST-5906-VN80
Mozgó fázis: 100% H2O
Áramlás: 1 mL/perc
Hőmérséklet: 80°C
Detektálás: RID (55°C)
Injektálás: 3 µl
Analitok: 1. Glükóz
2. Fruktóz
3. Etanol

Cukrok profilja a mézborban

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu