ASTRA Applikációk

Cukrok ellenőrzése a paradicsomban és ketchupban

Applikáció letöltése

Cukrok ellenőrzése a paradicsomban és ketchupban

A paradicsomtermékek íze a főbb élelmiszercukrok, például a szacharóz, a glükóz és a fruktóz tartalmától függ. A cukrokat folyamatosan elemzik a termékek gyártása során, a folyamat különböző lépéseinél. A paradicsomok cukortartalma nagymértékben függ a földrajzi származásuktól, az érettségtől és a szállítási körülményektől. Ez az alkalmazás kiemeli az élelmiszercukrok elemzését különböző paradicsomfajtákban és ketchupokban az ASTRA® Sugar Ca oszlop segítségével.

Anyagok:

Szacharóz, CAS szám: 57-50-1
Glükóz, CAS szám: 2280-44-6
Fruktóz, CAS szám: 57-48-7

Cukorprofil kis piros paradicsomokban

Cukorprofil nagy piros paradicsomokban

Cukorprofil kis narancssárga paradicsomokban

Cukorprofil Hame csípős ketchupban

Oszlop: Astra® Sugar Ca (S), 10µm
Méret: 300x8mm
Termékszám: AST-5906-VN80
Mozgó fázis: 100% H2O
Áramlás: 1 mL/perc
Hőmérséklet: 80°C
Detektálás: RID (55°C)
Injektálás: 3 µl
Analitok: 1. Szacharóz
2. Glükóz
3. Fruktóz

Cukorprofil Hame édes ketchupban

Cukorprofil Hellmann’s csemege ketchupban

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu