ASTRA Applikációk
Cukrok ellenőrzése a paradicsomban és ketchupban
Applikáció letöltése
Cukrok ellenőrzése a paradicsomban és ketchupban
A paradicsomtermékek íze a főbb élelmiszercukrok, például a szacharóz, a glükóz és a fruktóz tartalmától függ. A cukrokat folyamatosan elemzik a termékek gyártása során, a folyamat különböző lépéseinél. A paradicsomok cukortartalma nagymértékben függ a földrajzi származásuktól, az érettségtől és a szállítási körülményektől. Ez az alkalmazás kiemeli az élelmiszercukrok elemzését különböző paradicsomfajtákban és ketchupokban az ASTRA® Sugar Ca oszlop segítségével.
Anyagok:
Szacharóz, CAS szám: 57-50-1
Glükóz, CAS szám: 2280-44-6
Fruktóz, CAS szám: 57-48-7


Cukorprofil kis piros paradicsomokban

Cukorprofil nagy piros paradicsomokban

Cukorprofil kis narancssárga paradicsomokban

Cukorprofil Hame csípős ketchupban
Oszlop: | Astra® Sugar Ca (S), 10µm |
Méret: | 300x8mm |
Termékszám: | AST-5906-VN80 |
Mozgó fázis: | 100% H2O |
Áramlás: | 1 mL/perc |
Hőmérséklet: | 80°C |
Detektálás: | RID (55°C) |
Injektálás: | 3 µl |
Analitok: | 1. Szacharóz |
2. Glükóz | |
3. Fruktóz |

Cukorprofil Hame édes ketchupban

Cukorprofil Hellmann’s csemege ketchupban
Cégünkről
Elérhetőségek
1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.
+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54