ARION Applikációk

Laktoferrin kecsketejben

Applikáció letöltése

Laktoferrin kecsketejben

A Laktoferrin a transzferrinek csoportjába tartozó glikoprotein, 80 kDa tömegű vaskötő fehérje. A laktoferrinnek antimikrobiális tulajdonsága van többféle mikroorganizmussal szemben (baktériumok, vírusok, gombák, paraziták). Az immunrendszer egyik nem specifikus komponense, rák- és gyulladásellenes tulajdonságokkal. A laktoferrin számos állati fluidumban jelen van, mint tej, nyál és könny. A szarvasmarha tejéből vonják ki az anyatej helyettesítő tápszerek e fontos összetevőjét. A laktoferrint étrendkiegészítőként is alkalmazzák, hogy támogassák az immunrendszert, a bél mikrobiom rendszerét és az egészséges bőrt.

Anyag: Laktoferrin (LT)

Lásd még: Laktotranszferrin (LTF)

Laktoferrin elemzése kecsketejben

Oszlop: Arion® C4-BIO, 5 μm
Méret: 250 mm × 4.6 mm
Termékszám: ARI-5846-LM46
Mozgó fázis: A: 100% acetonitril (ACN)
B: 95% ACN + 5% H2O + 0,1% TFA
C: 5% ACN + 95% H2O + 0,1% TFA
Gradiens elúció Idő (perc) A(%) B(%) C(%)
0.0 0.0 20.0 80.0
0.5 0.0 30.0 70.0
6.0 0.0 35.0 65.0
10.0 5.0 40.0 55.0
15.0 0.0 50.0 50.0
16.0 0.0 20.0 80.0
19.0 0.0 20.0 80.0
Áramlási sebesség: 0.5 ml/perc
Hőmérséklet: 60 °C
Detektálás: FLD @280/340 nm*
Injektálás: 10 µl
Analitok: 1. Lizozim
2. Lactorferrin
3. α-La (α-laktalbumin)
4. β-LagB (β-laktoglobulin, BLG)
5. β-LgA (β-laktalbumin)

*A detektálás lehet UV @205 nm

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu