ARION Applikációk

Szerves savak II.

Applikáció letöltése

Szerves savak II.

A gyümölcsökben és zöldségekben található főbb szerves savak azonosítása és mennyiségi elemzése nagyon fontos az élelmiszer- és italipar számára. Hatásuknak köszönhetően a szerves savak jelentős szerepet játszanak az ízben, a stabilitásban és a minőség megőrzésében. Szerves savak keletkeznek a szénhidrátok, fehérjék és zsírok aerob oxidációja során a legtöbb biológiai rendszerben.

Anyag:
Oxálsav
, CAS szám: 144-62-7
Borkősav, CAS szám: 87-69-4 [L-(+) forma], 147-71-7 [D-(-) forma], 147-73-9 [meso forma]
Hangyasav, CAS szám: 64-18-6
(±) -Almasav, CAS szám: 617-48-1
Ecetsav, CAS szám: 64-19-7
Maleinsav, CAS szám: 110-16-7
Citromsav, CAS szám: 77-92-9
Fumársav, CAS szám: 110-17-8
Borostyánkősav, CAS szám: 110-15-6

Szerves savak elemzése (standard) ARION® oszlopon

Oszlop: ARION® Polar C18, 5 µm
Méret: 250 mm × 4.6 mm
Termékszám: ARI-5721-LM46
Mozgó fázis: 20 mM NaH2PO4, pH 2.7
Izokratikus elúció
Áramlási sebesség: 0.5 ml/perc
Hőmérséklet: 30 °C
Detektálás: UV @209 nm
Analitok: 1. Oxálsav (0,714 mg/l)
2. Borkősav (0,1 mg/l)
3. Hangyasav (0,677 mg/l)
4. Almasav (0,1 mg/l)
5. Ecetsav (0,1 mg/l)
6. Maleinsav (0,01 mg/l)
7. Citromsav (0,1 mg/l)
8. Fumársav (0,004 mg/l)
9. Borostyánkősav (0,729 mg/l)

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu