ARION Applikációk
Szerves savak II.
Applikáció letöltése
Szerves savak II.
A gyümölcsökben és zöldségekben található főbb szerves savak azonosítása és mennyiségi elemzése nagyon fontos az élelmiszer- és italipar számára. Hatásuknak köszönhetően a szerves savak jelentős szerepet játszanak az ízben, a stabilitásban és a minőség megőrzésében. Szerves savak keletkeznek a szénhidrátok, fehérjék és zsírok aerob oxidációja során a legtöbb biológiai rendszerben.
Anyag:
Oxálsav, CAS szám: 144-62-7
Borkősav, CAS szám: 87-69-4 [L-(+) forma], 147-71-7 [D-(-) forma], 147-73-9 [meso forma]
Hangyasav, CAS szám: 64-18-6
(±) -Almasav, CAS szám: 617-48-1
Ecetsav, CAS szám: 64-19-7
Maleinsav, CAS szám: 110-16-7
Citromsav, CAS szám: 77-92-9
Fumársav, CAS szám: 110-17-8
Borostyánkősav, CAS szám: 110-15-6
Szerves savak elemzése (standard) ARION® oszlopon
Oszlop: | ARION® Polar C18, 5 µm |
Méret: | 250 mm × 4.6 mm |
Termékszám: | ARI-5721-LM46 |
Mozgó fázis: | 20 mM NaH2PO4, pH 2.7 Izokratikus elúció |
Áramlási sebesség: | 0.5 ml/perc |
Hőmérséklet: | 30 °C |
Detektálás: | UV @209 nm |
Analitok: | 1. Oxálsav (0,714 mg/l) 2. Borkősav (0,1 mg/l) 3. Hangyasav (0,677 mg/l) 4. Almasav (0,1 mg/l) 5. Ecetsav (0,1 mg/l) 6. Maleinsav (0,01 mg/l) 7. Citromsav (0,1 mg/l) 8. Fumársav (0,004 mg/l) 9. Borostyánkősav (0,729 mg/l) |
Cégünkről
Elérhetőségek
1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.
+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54