ARION Applikációk

Tartósítószerek szirupból

Tartósítószerek szirupból

A benzoesav és a szorbinsav nátrium és kálium sói jól ismert élelmiszer tartósító szerek. A megengedett mennyiségüket élelmiszerekben élelmiszer csoportonként szigorúan szabályozzák. Például az EC1333/2008 lefekteti az élelmiszer adalékokra vonatkozó szabályokat: definíciók, a használat feltételei, címkézés, eljárások.

Standard elegy

Gyümölcs szörp minta

Oszlop: ARION® Plus C18, 5 µm
Méret: 250 mm × 4.6 mm
Termékszám: ARI-5720-LM46
Mozgó fázis: Citrát buffer pH 4.1 : ACN:MeOH
70:20:10 (v/v)
Áramlási sebesség: 1.5 ml/perc
Hőmérséklet: 30° C
Detektálás: UV @240 nm
Analitok: 1. Nátrium benzoát
2. Kálium-szorbát

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu