ARION Applikációk
Tartósítószerek szirupból
Applikáció letöltése
Tartósítószerek szirupból
A benzoesav és a szorbinsav nátrium és kálium sói jól ismert élelmiszer tartósító szerek. A megengedett mennyiségüket élelmiszerekben élelmiszer csoportonként szigorúan szabályozzák. Például az EC1333/2008 lefekteti az élelmiszer adalékokra vonatkozó szabályokat: definíciók, a használat feltételei, címkézés, eljárások.
Anyag:
Nátrium-benzoát, CAS szám: 532-32-1
Kálium-szorbát, CAS-szám: 24634-61-5

Standard elegy
Gyümölcs szörp minta
| Oszlop: | ARION® Plus C18, 5 µm |
| Méret: | 250 mm × 4.6 mm |
| Termékszám: | ARI-5720-LM46 |
| Mozgó fázis: | Citrát buffer pH 4.1 : ACN:MeOH 70:20:10 (v/v) |
| Áramlási sebesség: | 1.5 ml/perc |
| Hőmérséklet: | 30° C |
| Detektálás: | UV @240 nm |
| Analitok: | 1. Nátrium benzoát 2. Kálium-szorbát |
Cégünkről
Elérhetőségek
1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.
+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54


