ARION Applikációk

Szerves savak

Szerves savak

Az élelmiszeriparban fontos a főbb szerves savak azonosítása és mennyiségi meghatározása gyümölcsökből és zöldségekből. A szerves savaknak fontos szerepük van az íz, stabilitás és minőség megőrzés szempontjából. A szerves savak szénhidrátok, zsírok, proteinek aerob oxidációjával keletkeznek a biológiai rendszerekben.

Standard elegy

Oszlop: ARION® Polar C18, 5 µm
Méret: 250 mm × 4.6 mm
Termékszám: ARI-5721-LM46
Mozgó fázis: 0,05% H3PO4
Áramlási sebesség: 1.0 ml/perc
Hőmérséklet: 30 °C
Detektálás: UV @207 nm
Analitok: 1. Hangyasav
2. Ecetsav

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu